Практика - изпълнение на желанията

 

Събудихте се сутринта, благодарихте на Вселената за щедрия дар на живота, проговорихте любимите си утвърждения, афирмации, ако имате такива. После ставате и казвате на глас: „Искам да правя упражнения“. И ставате и наистина правите упражнения. След това, не забравяйте да кажете силно на глас: "Всички мои желания са изпълнени!"

Отивате до банята и казвате: "Искам да си измия ръцете и да ги избърша с кърпа." Не забравяйте да измиете ръцете си и да ги избършете. След това обявете на глас: „Всичките ми желания се сбъдват!“. Отивате до кухнята и казвате: „Искам да пия кафе със сметана“. И всъщност пийте кафе със сметана. След това шумно потвърждавате: "Всичките ми желания се сбъдват!" Ами и т.н. Още няколко пъти.

Разбирате ли какво става? Тренирате подсъзнанието си за постоянно и спонтанно изпълнение на вашите желания. Много, много е силно. Смята се, че хората все още не притежават изкуството за незабавно изпълнение на желанията само заради работата на подсъзнанието, което пречи на това.

То не вярва. По време на упражнението по-горе вие го "възпитавате". Най-важното „свързване“ на желанието и неговото осъществяване, че се случва. Вие показвате на подсъзнанието си, че всичките ви желания са изпълнени. Фактът, че те са толкова незначителни в момента, е напълно без значение. Основното е да започнете процеса. И чудесата ще започнат да се случват ...

Упражнение.Овладяване на енергията.
Славянски ритуал за желание
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 07 Юни 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни