Славянски ритуал за желание

 

Такъв ритуал помага да се постигне бързо изпълнение на желание.

За този ритуал ще ви трябва свещ и вашето желание, написано от вашата собствената ръка. Поради  липса на брезова кора, която са били използвали  древните славяни, вземете обикновена хартия.

Сега трябва да вземете най-обикновена църковна свещ, но може и свещ в цвят в зависимост от желанието ви…зелена за пари, червена за любов…. Да навиете свещта 7 пъти. Така че опитайте да вземете свещ  достатъчно дълга и мека, за да успеете да я навиете 7 пъти.

След това поставете листа хартия с вашето желание под свещта и я запалете. Разбира се, че е много полезно, ако гледате в огъня и разсъждавате върху желанието си. Визуализирате.  При това в най-ярки цветове! Опитайте се да усетите радостта от изпълненото желание. Оставете този процес да ви отнеме 10-15 минути, след което можете да оставите свещта да изгори, просто не пропускайте момента, когато пламъкът на свещта достигне последното седмо навиване.

След това внимателно изваждаме бележката с желанието изпод свещта и тържествено я изгаряме в пламъка в момента, когато седмото навиване на свещта гори. Не забравяйте да благодарите на Вселената за нейната помощ!

Практика - изпълнение на желанията
Възела на успеха. Заплети съдбата си
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 07 Юни 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни