Възела на успеха. Заплети съдбата си

 

Всички възможни „тънкости“ от създаване на венци до връзване на вратовръзки принадлежат към магията на възлите. Ние използваме тези трикове всеки ден, но не подозираме, че сме превърнали един прекрасен инструмент в ежедневие.

Възлите олицетворяват непрекъснатостта на явленията, съдбата, комуникацията, неизбежността. Освен това те служат за предаване на лоша и добра информация. За някои народи сватбената церемония е била придружена от завързване на възел като символ на неразривноста на съюза . И в същото време вещиците, усукващи връв, биха могли да отнемат живота на човек. От какво зависи резултатът? От мислите, с които са завързани възлите.

 

Как да спрем болест

Няма нелечими заболявания за магията. Има общ принцип: болестта е дупка в енергийното тяло, тя трябва да бъде „закърпена“, тоест, вързана с конец. Болката се счита всичко, което разрушава човека, включително такива „дреболии“ като хронична хрема и пристрастяване към тютюнопушенето.

Необходимо е ясно да изразите намерението си да се излекувате (ако съмненията пречат на желанието ви, тогава може и да не започвате, всички усилия ще са напразни). Например: "Искам кашлица да отмине!" Вържете конец и го носете, без да го сваляте нито в банята, нито на плажа.

Жълта или зелена вълнена нишка се завързват около възпалено място: ако става въпрос за херния, тогава нишката се връзва в кръста (възелът трябва да е на пъпа), главоболие - "връзване" на главата, възпалено гърло - конецът е на врата. Този метод помага и за превантивни цели, когато болката все още не е казала своята тежка дума. И ако е синузит? Или черният дроб е болен? Не можете да си завържете носа или вътрешността си като цяло ... В такива случаи конецът се завързва около колана с възел върху пъпа.

При хроничен бронхит и други или депресия, едно завъртане на нишката ще бъде малко. Направете няколко оборота около болния орган или в кръста. Конецът да е зелен.

Универсална връв

Ето най-простият метод на магията на възлите за постигане на вашите планове. Корените на самия ритуал е езически.

  1. Ясно заявете целта и мислено създайте образ на успеха.
  2. Изберете енергията на стихията или божеството, от когото търсите помощ (даже към бог Ра, ако щете към Рода, по-лесно към светии, още по-лесно към Небето, Огъня и т.н.)
  3. Вземете цветен шнур с дължина около 30 см. Обикновено се използват червени, бели или черни цветове, но не е забранено да експериментирате.
  4. На равни разстояния маркирайте шнура (възможно е с химикалка) местата, където ще бъдат разположени възлите. Вържете девет възела в съответствие с маркираните точки в следната последователност: 1 възел-6-4-7-3-8-5-9-2 възел.
  5. Когато свързвате възлите, „зареждайте“ ги, като казвате на всеки от тях: „Този ​​възел започва пръв започва да действа. Този възел свързва втория със съдбата. Този трети възел улавя силата в мрежата. Четвъртият възел ги свързва заедно. Петият възел насочва. Шестият възел оживява. Седмия възел връща. Този осми възел беше ничий, стана мой. Този девети възел никой няма да бъде виновен. "

Успех приятели!

Славянски ритуал за желание
Как сами да си направите махало
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 07 Юни 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни