Как сами да си направите махало

 

Повечето хора предпочитат да работят с махало, направено от тях самите. Когато сами създавате махало, тогава част от вашата енергия се влива в него.

С особена сериозност по този въпрос трябва да се подходи към избора на материал. Някои хора предпочитат естествени материали, като дърво или кристал. Някои правят махало от морски миди. За направата на вашето махало можете да използвате всеки предмет, трябва само той да се побере по форма и тегло. Някои хора харесват необичайни и екзотични предмети.

Ако ще правите метално махало, тогава трябва да се обърне специално внимание на метала. По правило той играе ролята на проводник, така че резултатите от вашите изследвания може да са неверни. Медта и алуминият не са подходящи за направата на махало. По-добре е да използвате материали с най-ниска проводимост, например дърво, пластмаса, стъкло.

Идеален, когато натоварването е симетрично. Благодарение на това се създава добър баланс, а самото махало е по-чувствително и удобно при работа. За махалата най-добри са онези предмети, които имат кръгла, сферична или цилиндрична форма.

Когато откриете вашия предмет за махало, е време да се погрижите за това какво ще бъде окачено. Като правило за това се използват памучен или копринен конец, някакъв вид шнур, въже и също така синджир. Можете също така да използвате кожени каишки, макраме.

Добре е да използвате конец, шнур и въже, защото ако е необходимо, е много лесно да ги замените. Предметът  ви трябва да виси свободно, а резбата не трябва да пречи на движението на махалото. Необходимо е само да завържете предмета към шнура и можете спокойно да започнете работа с махалото.

Може би искате да купите торбичка за махалото си или да си го направите сами. В торбичка, махалото е по-удобно за носене и конецът или шнурът ще бъдат по-малко усукани. В торбичката, махалото не е толкова повлияно от отрицателна енергия. Като направите махалото със собствените си ръце, направете торбичка за него сами.

Преди да започнете да работите с махалото, свикнете с него. Вземете махалото в ръка. Ако усетите приятна топлина, това означава, че между вас и инструмента се установява силна енергийна връзка. Опитайте се да обичате това вълшебно устройство. Всъщност състоянието на любов винаги помага да се достигне до специално ниво на съзнание и да резонира с фините светове, получавайки необходимата информация.

Възела на успеха. Заплети съдбата си
Нашите сродни души
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Неделя, 07 Юни 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни