Игра «Кода на Крион» на 10 октомври и 7 ноември

Игра тренинг до 8 човека (продължителност до 3 часа).

 

Имате проблеми, чувствате се на кръстопът и не знаете накъде да поемете, загубили сте вътрешния си мир?

Направете първата стъпка към решаването им, като грабнете ваучер за игра тренинг за себепознание!

  1. Игра тренинг в група , продължителност 180 минути –за 43лв.
  2. Самостоятелна игра продължителност 120 минути –за 58 лв.

 

Игра «Кода на  Крион»

Играта «Кода на Крион» — един съвременен трансформационен тренинг за самопознание. В неговият ход  ние влизаме във връзка  с нашето висше «АЗ»  посредством разнообразни метафорични изрази, които имат точни числови кодове - кода  на Крион.

Играта ще Ви помогне да установите връзка със собственото Ви подсъзнание. Води ви към съзнанието ви като  дете. Тук върви съкровен разговор  на всякаква тема, използвайки езика на образите, аналогиите, вибрациите и съответствията.

Играта може да бъде проведена и на избрано от Вас място при условие участващите да са не по-малко от 4 човека. Цената е 33 лева на човек.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО записване става с регистрация тук:   

https://docs.google.com/forms/d/1OmS5-IRpqIi-Eo8CpEf3yVbd9n3InFetvF5sivwocmU/edit

 

Провежда се на адрес гр. София, ул. Вера Мугафчиева 6.

На 10 октомври от 18,30 ч.

на 7 ноември от 18,30 ч.

Възможност в зависимост от графика ни, за посещение на адрес при организирането на групова игра тренинг. Количество места в група— 8 до 10 човека.

 

 

"Казвам се Ваня Вучкова и по образование съм "Учител". В момента съм се специализирала като Водещ и Треньор по Личностно развитие в игри-тренинги.

Представете си енергията, как вземате цветето лотос и го поднасяте към сърцето си. В твоето сърце се запалва огънчето на божествената безусловна любов, на теб ти става топло, и ти искаш да споделиш и да дадеш цветето на следващият човек, който е готов да го приеме. Той също ще го доближи до сърцето си, и неговото сърце също засиява от щастие. На него му се приисква да го сподели със следващия човек и така това става отново и отново. И скоро хората с чисти сърца, с чисти помисли и готови да дават ще бъдат все повече и повече. На Земята ще има все повече усмивки, смеещи се и щастливи лица. И ето ти вървиш по улицата, и към теб насреща върви човек и се усмихва, все едно те познава, но това действително е така, защото енергията на любовта, изпратена от теб, се връща към теб с  тази щастлива усмивка на непознатия минувач. Всичко в този свят има свойството да се връща! Усмихнете се!

 

Вярвам, че ние, хората, имаме в себе си огромен потенциал и понякога е необходима съвсем малка промяна да направим в себе си, за да може той да се прояви. Моята работа като Водещ и Треньор е да подкрепя този процес на промяна в хората и да им помогна да осъществят максимално потенциала си. "

 

За неженени, неомъжени…съвета на картите към Вас к...
Подредбите за следващата седмица 10/16 септември 2...
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Вторник, 03 Октомври 2023
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни