Приятели,

нека днес да попитаме картите дали си струва да се борите за дадени отношения. Изберете камъче, число или колода.

Успех и очаквайте скоро резултатите в коментарите, както винаги!

 

Колода 1

 

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

По тази карта показва с голяма вероятност на любовен триъгълник. Че има завист, обида. За пред хората сте щастливи заедно с партньора си. А прибирайки се вкъщи, сте чужди хора. Всеки живее собствен живот и не влиза в живота на другия.  Възможно е даже да сте хванали съответния човек в прегрешение и да се опитва да ви накара да го простите. За мен отговора е в това дали искате такива отношения….

 1. Какво ще се случи ако се борите

Мъжът до вас или жената ще продължи да се харчи за удоволствия. Ще живеете ден за ден. За да угодите, ще харчите повече от колкото можете да си позволите. Възможно е да няма фактически измени, но човека до вас ще продължи да се забавлява – ще си пише с други, сайтове за запознанства и т.н. човека засега не е готов за отношения, семейство или Вече е уморен от задължения.

 1. Какво може да ви попречи

Смирението. Неготовността ви към отношения в този момент. Отчуждението между вас. Желанието ви да останете вече сам/а.  Многото обиди. Тревогата ви, че сте прекарали с този човек толкова време и сте загубили част от живота си. Депресия и мислите ви,че не сте необходим/а.

 1. Съвет

Недейте позволява да задушите момента по лавината от думи. Накарайте тишината да крещи, тялото да трепери, мислите да разрушат. Прегради. Вие сте човека, който да прави в отношенията ви така, че интереса на другата страна никога да не изгасва. Не стойте зад оградата и не гледайте отстрани как минава живота ви.

 

 

Колода 2

 

Изпадна още при бъркането….карта, която показва, че ще постигнете хармония в отношенията ви. Помолете се. Очаквайте светлина в тунела.

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

Все едно сте заспали в градината. Вие сте човека, който трябва да подхрани отношенията.  Покажете какво искате, какво очаквате. И да –борете се.

 1. Какво ще се случи ако се борите

Ще получите любов. Дайте любов и се борете, за човека, когото обичате.

 1. Какво може да ви попречи

Да не ви обхване лудост…бъдете благоразумни, впускайки се в това пътешествие.  Може да ви попречи и нещо ново, което да се появи в живота ви.

 1. Съвет

Ангела на нощта – пълната луна скоро ще освети пътя ви. Вярвайте в късмета си. Не се бойте, нощта свършва. И слънцето отново ще изгрее.

 

 

Колода 3

 

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

Излизате от бездната. Имам чувството, че бягате от тези отношения. Че искате да ги оставите далеч в миналото. Искате да излезете от бурята с емоции. Бъдете мъдър/а, доверете се на интуицията си.

 1. Какво ще се случи ако се борите

Изтеглих картата на интригите, на хитростта. Възможно е даже предателство. Ще се превърнете едва ли не във врагове и ще искате да знаете какво ще направи, как ще го направи…как да го нараня или да попреча да не направи нещо…и т.н. Борба за надмощие…това ли искате?

 1. Какво може да ви попречи

Самите вие…не бъдете дребнави. Не зацикляйте на всяка дреболия. Не следете под лупа партньора си.  не се опитвайте да контролирате абсолютно всичко. Вие знаете коя врата да отворите и имате необходимия ключ, за да сътворите чудо.

 1. Съвет

Давайте любов, за да получите. Вероятност за нови любовни отношения. Или ако успеете да се преборите със себе си..да възстановите отношенията ви с партньора.

 

 

Колода 4

 

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

Да, винаги си струва да се бориш за любовта. Примирение. Поемане на задължение към вас. Обединение и взаимно привличане.

 1. Какво ще се случи ако се борите

Начало на нови нежни отношения, първи стъпки. Огледално отражение на Божественото. Ще получите предложение.  Даже възможна бременност или раждане на дете. Случва ви се нещо наистина стойностно.

 1. Какво може да ви попречи

Нетърпението. Прекаления контрол. Противоречиви желания. Агресия. Възможността за успех е само тогава ако успеете да овладеете инстинктите и емоциите си, своето его и вътрешното ви Аз. Не обвинявайте, не създавайте конфликтни ситуации. Неразбиране един на друг. Ограничения. Възможно е да се нереални, а породени от ума ви. Избавете се от маниите си.

 1. Съвет

Вземете се в ръце. Не давайте воля на гнева, страстите и мъчителните страхове. Не се поддавайте на разбеснелия се звяр вътре във вас. Успокоите се. Силата вътре във вас не я хабете напразно. Положете усилие. Не се затваряйте вътре в себе си. и пак …не бързайте. Преоценка на приоритетите. За да разберете другия, първо опознайте себе си.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни