Приятели…предполагам всеки от вас има някого за когото се чуди къде изчезна и дали ще се появи. Днес подредбите ще са …дали ще звънне, дали ще пише, дали ще се появи отново. Изберете си камъче, колода или номер…и си намислете срок, в който искате да ви се появи този човек. Не замисляйте много дълъг срок, в порядъка до месец. Може да е за приятел/ка, гадже или просто колега/жка. До няколко дена ще съм готова  с подредбите.

Прекрасна седмица!

 

Колода 1

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Да, ще …този рицар е един от най-надеждните. Можете да разчитате, че ще направи стъпката към вас. Не оставя нещата недовършени. Прекалено е внимателен и изпипва нещата, затова още не се е свързал с вас. Но когато е готов, ще го направи.

 1. Как ще се почувствате

Ще се загубите в своите мечти, толкова ще е вълнуващо. Ще почувствате романтиката. Ще се почувствате, че са ви верни. Мечтателно, чувствено и емоционално. Ще загубите здравия си разум.

 1. Резултат след свързването с вас

Ще сте щастлив/а, че имате верен човек до вас. Ще му /и имате пълно доверие. Винаги готов/а да ви протегне ръка. Без да иска нещо в замяна. И другата карта е много благоприятна. Това е щастието, награда за това, че сте били упорити и твърдо сте вярвали в този човек. Безметежност и спокойствие. Надежда, за реализация на вашите желания. Преодолявате препятствията, трудностите.

 1. Съвет от ангелите

Вие сте на своето място. Нови партньорства или договори. Продължавайте да вървите напред. 

 

 

Колода  2

 

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Ще се случи някаква тотална промяна и ще ви се обади. Силна промяна. Ще разрушите старите пътища и убеждения и ще тръгнете по нов път.

 1. Как ще се почувствате

Все едно сте отгледали едно растение от семенце …че сте видели резултата от труда си, от усилията си. но дали ви е било необходимо? Може би е дошло време да го пуснете този човек….или ако решите да се съберете и да продължите напред с нови сили тези отношения.

 1. Резултат след свързването с вас

Ще имате приятелски разговор, тихо и спокойно. Ще се почувствате радостни. Носи в себе си любов, удоволствие и ръст. Добри новини, възможни щастливи и радостни събития. Възможност за сватба и раждане на дете. И възможно е всичко да започне отново като си размените някоя и друга дума било то със смс, месинджър или някоя и друга социална мрежа.

 1. Съвет от ангелите

Мотивация, съвършенство, амбиции и харизма. Съсредоточете се. Бъдете проницателни, бъдете лидер. Давайте съвети на другите. Можете да преобърнете планини. Можете да действате смело. И вашето желание ще се изпълни. Проблемите изчезват. Любов към живота.

 

 

Колода 3

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Този човек за вас е толкова магнетичен. Че ще ви се обади или пише, ще стане…привличате се като магнит един друг. Постоянен е в чувствата си, в отношенията ви. Но всичко може отначало да ви се струва ослепително, но в крайна сметка да стане разрушително. Потребност има този човек да властва над вас. Тази карта е предупреждение към вас, че не виждате разрушителните последствия от тези отношения. Можете ли нещо да промените? Възможно е тези отношения в бъдеще да станат доминиращи във вашия живот.

 1. Как ще се почувствате

Вие ще получите което искате. Каквото давате, ще ви се върне стократно. Деловите отношения или отношенията в интимната сфера, ще са основани на съгласие и взаиморазбиране.  Възможно е да получите подарък. Картата не говори за любов.

 1. Резултат след свързването с вас

Стабилност в отношенията ви. Комфорт, семейство. Карта пълна с емоции и чувства. Много позитив и топлина. Добри новини идват в много кратки срокове.

 1. Съвет от ангелите

Верност, преданост, благородство и добрина. Дошло е време да постигнете целта си! Имате задължения, спазвайте ги и Ангелите ще са с вас.

 

 

Колода 4

 

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Ще се изчисти пътя ви и най-накрая ще дочакате съобщението или позвъняването на този човек. Тази карта отстранява препятствията. Но е възможно след това и да разчистите отношенията ви. Възможно е да се освободите и от тях. Тежки отношения. Но е възможно и много сексуални отношения.

 1. Как ще се почувствате

Стабилност, хармония. Щастие и спокойствие.  Но няма развитие по тази карта. Вие сте достигнали връхната точка в отношенията ви. По –нататък няма на къде да се развивате. Всичко е прекрасно, но много спокойно. По тази карта отношенията ви са превъзходни, верни и предани, но без страст и емоции. Това е идеално за малко по-късен етап…на 60/70 години…но може би точно това търсите.

 1. Резултат след свързването с вас

Показва грижата към вас от съответния човек. В любовта емоционална привързаност към вас. Възможно е и раждане буквално. Възможен е нов проект или нова работа ако питате за  отношения с такъв човек, който би могъл да ви помогне или съдейства. Нови идеи. Подобряване на обстоятелствата.

 1. Съвет от ангелите

Посланието на архангел Уриел. Щастлив резултат! Блестящи нови идеи, които ще доведат до успех. Бъдете уверени в себе си!  Но не бъдете наивни и лекомислени.

 

 

Колода 5

 

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Внезапно действие …за мен е да. Търси ви. Но все едно е настроен войнствено, на конфликт. Внимавайте. Прекалено е импулсивен/а. може да бъде разрушителен разговора ви, но да е ефективен.

 1. Как ще се почувствате

Чувството на триумф, победа. Ще получите признание, слава. Уважението на колегите. Успеха е по-голям, от колкото сте очаквали. Доверие. Чувството на удовлетворение. Оригиналните и смели идеи носят победата. Ако е за любовни отношения…предстоят вълнуващи, радостни преживявания. Начало на нов прекрасен съюз или връхна точка в отношенията ви, ако е в съществуващи. Възможно е да показва, че ще разрешите някакъв проблем с този човек.

 1. Резултат след свързването с вас

Възможен е както позитивен така и негативен резултат, всичко произтича от миналото ви. Грешки, носталгия, болезнени спомени. Състояние на тревога и неопределеност. Страх пред действителността.

 1. Съвет от ангелите

Изобилие! Всичко изглежда много добре. Бъдете търпеливи, особено сега. Правете дългосрочни планове.

 

 

 

 

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни