Приятели, нека днес да си намислим желание и да видим дали имате ресурси и възможност да го осъществим, до края на годината. Отговорите както винаги в неделя! Прекрасен уикенд!

 

 

 

Колода № 1

 

 1. Вероятност да се сбъдне

Карта на победителя

Устрем, много бързо изпълнение. Победителят в нас винаги се. Вярвайте в своите сили.

  

Но тук изпадна и още една карта и за мен това желание ще се реализира много скоро, до един месец.

 

 1. Възможност, ресурси

Желанието ви е основано върху стабилна основа. Възможно е помощна на влиятелен човек или баща ви, или е свързано с мъж олицетворяващ мъжката енергия под светлината на Слънцето. Тази енергия носи големи жизнени сили, можете да я усетите топла и съзидателна. Ако сте мъж, приемете, че вие имате всички ресурси за осъществяването на желанието ви. Всичко е във ваши ръце.

 

 1. Какво да не правите

Единственото…не се отказвайте!

 

 1. Съвета на Ангелите

Послание от Архангел Михайл: работата е изпълнена изключително добре! Радост, удовлетворение и благодарност. Път към просвещение.

Всичко се случва така както сте го замислили. Наслаждавайте се.

 

 

 

Колода № 2

 

 1. Вероятност да се сбъдне

ДА, съдбата ви го предлага …приемете го. Картата се нарича Приятел…възможно е да е свързано с млад мъж, който ви предлага помощ. Искрени отношения.

 1. Възможности, ресурси

Определено вие сте компетентни и имате всичките ресурси да се случи вашето желание. Възможна е помощ от трети човек или е свързано с мъж, с широко отворено сърце и остър ум.Който определено ви наблюдава.

 1. Какво да не правите

Не бъдете прекалено настойчиви. Не нарушавайте границите, не нарушавайте секретността. Не прекалявайте с вмешателството си, а оставете нещата и ще се случат.

 1. Съвета на Ангелите

Независимост, опит, реализъм, остроумие. Обективно приемете решение. Избавете се от това, което ви пречи. И повече чувство за хумор.

Не се притеснявайте..във важният за вас момент, ще вземете правилното решение. Само внимавайте да не започнете война със себе си и околните. Възможно е да ви предстои и среща с умна жена, чуйте я. бъдете находчиви и остроумни.

 

 

 

Колода № 3

 

 1. Вероятност да се сбъдне

Карта на успех и благополучие. Хармония. Дава увереност за действията ви, че сте на прав път. За семейните това е карта на щастливото семейство, за неомъжените /неженените– потвърждение, че мъжете/жените не могат да устоят на вашия чар. Картата казва, че една жена е силна в любовта.  Картата показва успех, късмет и добри надежди за бъдещето. Можете да се отпуснете и да се насладите. Това е светския успех, карта на брака, сключен с любов. Подкрепа и разбиране на семейството.

 1. Възможности, ресурси

Впечатляваща мощ на разума, вие сте човек на принципите, високи идеали и доброта, справедливост. Показва възможностите на ума. Поискайте в ума си и материализирайте мислите си. Но е възможно и да е свързано с такъв мъж – авторитарен, професионалист, с развито логическо мислене, мъдър. С аналитичен ум. Но общителен.

Следва да избягвате импулсивни реакции.

Но за мен тази позиция е свързана с желание да връзка или семейство и е възможно това да е ресурса ви….този човек.

 • Какво да не правите

Предупреждава да не сте прекалено активни. Да не разпилявате енергията си. не се инатете.

 • Съвета на Ангелите

Прекалено много и веднага. Необходимост да вземете правилно решение. Разгледайте повече игривия подход.

Проявете гъвкавост.  Ако не се случи от първия път…повторете, докато не получите желаемото.  Използвайте всички възможности. А може и да е избор.

 

 

 

Колода № 4

 

 

 1. Вероятност да се сбъдне

Кардинални промени. Край, трансформация. Ако е за взаимоотношения и ако сте разделени, ще се съберете. Но ако сте заедно има вероятност да се разделите. Но ако сте в началото на такива…да минете на следващ етап. Ако е за бизнес – трябва да отворите и затворите отново. Възможен е фалит. Смяна на работа. Но при всички случаи е промяна.  Отговора на желанието ви не е еднозначен. Може би до края на годината ще промените желанието си или самите вие ще се промените и няма да го искате.

 1. Възможности, ресурси

Мъж, солиден, уважаем. Банкер, бизнесмен, баща. Знае цената на парите.

Вземете инициативата да направите необходимите промени за изпълнение на желанието ви.

 1. Какво да не правите

Картата на времето. Не чакайте някого другиго, за да направите което е необходимо за изпълнение на желанието ви. Не се затваряйте в себе си, не бъдете прекалено благоразумни и предпазливи. Дерзайте.

 1. Съвета на Ангелите

Властта на творческият потенциал. Признание за висококачествена работа. Бъдете „екипен играч”.

Имате шанс да приключите с рутината или да се освободите от нея, за да минете на по-високо ниво. Ако имате изпит – ще го вземете, ако е за работа – може да е повишение или да си намерете такава, която ще ви удовлетворява. Но както от първата позиция…трябва да се освободите от старото. Приключете с всичко старо и започнете всичко наново.

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни