Ноември 29, 2018

Хей, хей…идва декември….да видим какъв месец ни очаква….избирайте камъче, номер или колода. 

 

 

 

Колода 1

 

 1. Общия фон на месеца

По всичко личи, че оставяте много неща в миналото. Ще ги преболедувате. Все още ще сте слаби, но започвате да се стабилизирате. Ще преодолеете някакви трудности от миналото и тази ситуация ще отиде в миналото. Не губете контрол. Не се притеснявайте да поискате помощ. Картата е доста тежка и затова допълних какво да направите, за да облекчите състоянието си….най-доброто е търпението. Имате необходимост от мъдър човек до себе си, да поискате съвет. Възможно е да вземете решение, което няма да съответства на желанията ви. Възможно е да се наложи да отстоявате себе си, невъзможност да направите компромис. Да се заинтатите, да отстоявате вашата истина.

 1. Финанси

Може би затова общия фон е такъв…грижи. Някакви тайни действия и чувствате, че става нещо, но не виждате опасността. Възможно е да се навлезли в чужда територия. Този месец финансите ще ви създадат тревоги. Отворете си очите, за да не загубите пари. Не забравяйте, че страховете и предчувствията никога не са безпочвени.

 1. Как ще изкарате празниците

Проявете инициатива. Всичко е във вашите ръце. Каквото и както решите…все едно имате вълшебна пръчица. Сътворете сами празника си и ще имате едни неповторими празници!

 1. Любов

Фриволните мисли ще ви настигнат..забрани. Неготовност към отношения в този момент. Вероятно и заради разлика в годините, социалния статус и т.н. Възможна депресия. Общо взето бариери, комплекси и страхове. По тази карта мъжа е лекомислен, а жената е зрялата в отношенията. Може и да се появяват мъже /не жени ако сте мъж, вие в тази роля/ , които изневеряват, обичат лекия живот.

 1. Съвет на феите

Изцеление, изцелен и целител. Целителната енергия ви обгръща вас и ситуацията. Много скоро всичко ще е в миналото ви и ситуацията ще се разреши. Ще се възстановите.

 

Колода 2

 

 1. Общия фон на месеца

Промени, постигане на цели. Преминаване на ново ниво. Възможни са големи покупки. Пътувания. Някакви големи постижения. Вие сте на своето място. Чувствате прилив на сили.

 1. Финанси

Вие сте на етап на развитие на някаква идея. Основните линии вече са очертани, но е възможно да е необходимо да мините стадия на осмисляне преди да започнете. Може да получите някакво известие за допълнително възнаграждение или някакви допълнителни пари. Внимавайте някой да не ви манипулира. Начало на промени, може и да не сте готови за тях.

 1. Как ще изкарате празниците

Неудовлетворени. Съсредоточавате се само върху това, което не ви достига. Имате желание да подобрите обстоятелствата. Картата на дискомфорта. Разочарование и вероятност за махмурлук. Досада. Апатия. Направо не ви се празнува…

 1. Любов

Според мен, които сте сами…вече няма да сте…ще намерите мъжа до себе си и обратно..жената. А за тези във връзка…стабилност. Прекрасни отношения. Искрена любов.

 1. Съвет на феите

Рожден ден. Отговор на въпроса ви ще бъде получен на рожденият ви ден. Ами дано да сте стрелци…или пък празниците ще ви донесат чаканият отговор на желанието ви.

 

 

Колода 3

 

 1. Общия фон на месеца

Лъжи, интриги. Може да означава, че сте попаднали в ситуация, при която е необходимо да сте дипломатични или хитри. Вероятно избягвате конфликт.  Може да имате причини да скривате мотивите си и използвате ума си, за да решите проблемите. И попитах картите защо…картата на смъртта се появява…дошло е време за промени. Трябва да се разделите с миналото. Картата съобщава, че е дошъл края на определен етап от живота ви. Пуснете всичко, което е приключило. Може да са отношения, работа. Раздялата винаги е съпроводена от болезнени преживявания, но колкото по-бързо пуснете ситуацията, и по-рано ще отмине болката от загубата. Толкова по-бързо ще настъпи щастливия ден. Приемете неизбежното, живота ви диктува нови правила. Освен това следващата карта ми казва, че ще получите неочакван подарък от съдбата.

 1. Финанси

Прекрасна карта….богатство, печалба. Носи удовлетворение. Порадвайте му се, заслужавате!

 1. Как ще изкарате празниците

Високи изисквания имате. Войнствено сте настроени, а не празнично. Критични сте. Затова съберете повече информация, за мястото и хората, където смятате да празнувате. За да няма неприятни изненади. Защото изтеглих още една карта и тя говори, че ще пътувате. Но отидете някъде, където ще можете да възстановите душевното си равновесие. Не ви трябва шумен празник. Но има вероятност и да сте някъде, където ще е студено…бррр. Освен това за някои от вас ще се проиграе картата, че ще сте сами на празниците. Пожелавам ви го само ако искрено го искате и имате необходимост да останете за малко сами, макар и на празник.

 1. Любов

Дошло е времето да погледнете истината в очите. Любовта ще стане по-ясна. Светлината ще е продължителна. Имам чувството, че с тази карта се показва някаква предопределеност, предначертано е. Както се казва, че един спрямо друг сте си по съдба. Ще се внесе яснота в любовта.

 1. Съвет на феите

Есен. Есента всичко ще се случи и вие ще съберете реколтата.

 

Колода 4

 

 1. Общия фон на месеца

Важно място за вас ще имат традициите през този месец наситен с празници. За много от вас ще се проиграе, че нещо ще учите през този месец. За някои работа с документи и сделки. За някои получаване на информация. А за някои и брак.

 1. Финанси

Яснота във финансов план. Постигане на цели. Победа. Виждате перспективите. Намирате каквото търсите. Заявявате правата си. Получавате, каквото искате. Очаквайте успех.

 1. Как ще изкарате празниците

Ще празнувате до зори. Мощен купон. Живота е пълен с цветове. Ще получите каквото искате по празниците. Желайте и ще получите!

 1. Любов

Изпитания. Но и възможност да промените отношението си към партньора си. Да погледнете на тях под друг ъгъл. За някои от вас ще е пауза в отношенията, а за някои ще страдат. Мечта за неосъществените възможности. Опитайте се да приемете нещата по-мъдро.

 1. Съвет на феите

Идеалният момент. Сега е най-подходящото време, за да предвижване напред! Сега е момента да осъществите желанията си!

 

Ноември 17, 2018

Приятели,

нека днес да попитаме картите дали си струва да се борите за дадени отношения. Изберете камъче, число или колода.

Успех и очаквайте скоро резултатите в коментарите, както винаги!

 

Колода 1

 

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

По тази карта показва с голяма вероятност на любовен триъгълник. Че има завист, обида. За пред хората сте щастливи заедно с партньора си. А прибирайки се вкъщи, сте чужди хора. Всеки живее собствен живот и не влиза в живота на другия.  Възможно е даже да сте хванали съответния човек в прегрешение и да се опитва да ви накара да го простите. За мен отговора е в това дали искате такива отношения….

 1. Какво ще се случи ако се борите

Мъжът до вас или жената ще продължи да се харчи за удоволствия. Ще живеете ден за ден. За да угодите, ще харчите повече от колкото можете да си позволите. Възможно е да няма фактически измени, но човека до вас ще продължи да се забавлява – ще си пише с други, сайтове за запознанства и т.н. човека засега не е готов за отношения, семейство или Вече е уморен от задължения.

 1. Какво може да ви попречи

Смирението. Неготовността ви към отношения в този момент. Отчуждението между вас. Желанието ви да останете вече сам/а.  Многото обиди. Тревогата ви, че сте прекарали с този човек толкова време и сте загубили част от живота си. Депресия и мислите ви,че не сте необходим/а.

 1. Съвет

Недейте позволява да задушите момента по лавината от думи. Накарайте тишината да крещи, тялото да трепери, мислите да разрушат. Прегради. Вие сте човека, който да прави в отношенията ви така, че интереса на другата страна никога да не изгасва. Не стойте зад оградата и не гледайте отстрани как минава живота ви.

 

 

Колода 2

 

Изпадна още при бъркането….карта, която показва, че ще постигнете хармония в отношенията ви. Помолете се. Очаквайте светлина в тунела.

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

Все едно сте заспали в градината. Вие сте човека, който трябва да подхрани отношенията.  Покажете какво искате, какво очаквате. И да –борете се.

 1. Какво ще се случи ако се борите

Ще получите любов. Дайте любов и се борете, за човека, когото обичате.

 1. Какво може да ви попречи

Да не ви обхване лудост…бъдете благоразумни, впускайки се в това пътешествие.  Може да ви попречи и нещо ново, което да се появи в живота ви.

 1. Съвет

Ангела на нощта – пълната луна скоро ще освети пътя ви. Вярвайте в късмета си. Не се бойте, нощта свършва. И слънцето отново ще изгрее.

 

 

Колода 3

 

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

Излизате от бездната. Имам чувството, че бягате от тези отношения. Че искате да ги оставите далеч в миналото. Искате да излезете от бурята с емоции. Бъдете мъдър/а, доверете се на интуицията си.

 1. Какво ще се случи ако се борите

Изтеглих картата на интригите, на хитростта. Възможно е даже предателство. Ще се превърнете едва ли не във врагове и ще искате да знаете какво ще направи, как ще го направи…как да го нараня или да попреча да не направи нещо…и т.н. Борба за надмощие…това ли искате?

 1. Какво може да ви попречи

Самите вие…не бъдете дребнави. Не зацикляйте на всяка дреболия. Не следете под лупа партньора си.  не се опитвайте да контролирате абсолютно всичко. Вие знаете коя врата да отворите и имате необходимия ключ, за да сътворите чудо.

 1. Съвет

Давайте любов, за да получите. Вероятност за нови любовни отношения. Или ако успеете да се преборите със себе си..да възстановите отношенията ви с партньора.

 

 

Колода 4

 

 1. Струва ли се да се борите за отношенията

Да, винаги си струва да се бориш за любовта. Примирение. Поемане на задължение към вас. Обединение и взаимно привличане.

 1. Какво ще се случи ако се борите

Начало на нови нежни отношения, първи стъпки. Огледално отражение на Божественото. Ще получите предложение.  Даже възможна бременност или раждане на дете. Случва ви се нещо наистина стойностно.

 1. Какво може да ви попречи

Нетърпението. Прекаления контрол. Противоречиви желания. Агресия. Възможността за успех е само тогава ако успеете да овладеете инстинктите и емоциите си, своето его и вътрешното ви Аз. Не обвинявайте, не създавайте конфликтни ситуации. Неразбиране един на друг. Ограничения. Възможно е да се нереални, а породени от ума ви. Избавете се от маниите си.

 1. Съвет

Вземете се в ръце. Не давайте воля на гнева, страстите и мъчителните страхове. Не се поддавайте на разбеснелия се звяр вътре във вас. Успокоите се. Силата вътре във вас не я хабете напразно. Положете усилие. Не се затваряйте вътре в себе си. и пак …не бързайте. Преоценка на приоритетите. За да разберете другия, първо опознайте себе си.

Октомври 31, 2018

Здравейте, приятели!

Идва нов месец…нека да видим какво ни очаква през ноември.

Както винаги избирайте число, колода или камъче.

Успех!

 

 

 

Колода  1

 

 1. Емоционалната сфера

Сега е най-подходящото време за промени. Възможно е да ви очаква придвижване напред, подобряване на отношенията ви. Възможно е с любимия да смените дома си, да заживеете заедно например. А може да е просто пътешествие само за удоволствие, насладете му се. Очаква ви успешно пътуване накъдето и да води то.

 1. Финансовата сфера

Могъща и чиста формула на мъжкия елемент на огъня. Тази карта демонстрира творческия огън или енергия, която не можете да държите в себе си и иска да излезе наяве. Кариерен път, който ви е предначертан. С помощта на упорит труд с успех ще превърнете вашите идеи в реалност. Може да ви предложат нова работа или да ви повишат. Тази карта символизира власт. Нови начинания, успех.

 1. Общата атмосфера на месеца

Събитията ще се случват много бързо. Почти моментално. Очаква ви радост, благоприятно известие, което ще доведе до неочаквани промени. Промени са възможни дори там, където ви се е струвало, че завинаги нищо няма да се промени и ще е в застой. Ако се искали да започнете нещо ново, то имате шанс да е успешно и то много по-бързо да получите резултати.

 

 

Колода 2

 

 

 1. Емоционалната сфера

Звезда – картата на надеждата, мъдростта и разбирането на висшите взаимовръзки. Показва, че в настоящият момент правим или планираме неща, резултатите на които ще се проявят в доста далечно бъдеще, затова е възможно даже и да не съзнаваме до край какво правим. Едва със задна дата ще стане ясно колко знаменателни са били решенията ни взети през този месец. И както и на семето е необходимо време, за да порасне и да стане растение, така и тази карта проявява своето плодотворно действие не веднага. Благоприятен изход по замислените цели в любовта. Ще ви се случват някакви срещи, ще ви се струват случайни, но ще са прекалено важни. Ще имате нови контакти, които ще имат последствия в течение на много години. Съюзите, сключени през този месец, ще имат дълго бъдеще.

 1. Финансовата сфера

Във финансовата сфера…събирайте реколтата. Ще бъдат възнаградени усилията ви за положения труд. Успешен опит във всяко едно начинание. Възможно е да получите дългоочаквано повишение. Положително развитие и прогрес. Действайте ..този месец е ваш.

 1. Общата атмосфера на месеца

Семената добре са посадени. Временна пауза в действията ви, но няма за какво да се безпокоите. Не трябва да бързате и да бъдете нетърпеливи.  Всичко ще стане по най-добрия за вас начин. Имайте търпение да изчакате да съберете богата реколта. Но е необходимо търпеливо да изчакате.

 

 

 

Колода 3

 

 1. Емоционалната сфера

Тук директно ви изтегли две карти…и…едната олицетворява процеса на възприятие. Рязко ще промените отношението си към партньора. Може би ще преодолеете някой ваши основни възгледи и пристрастия. Ще направите коренно различни изводи, които най-вероятно ще доведат до втората изтеглена карта…вход и изход…тази карта внася мъдрост във вашия живот. За някой ще е промяна във възгледите му за партньора, за някой дори и по-сериозно обвързване, а дори и брак.  Проявете доброжелателност. Обмисляйте ситуацията в детайли. А след това действайте. И имайте първо цялата необходима информация. Бъдете мъдри.

 1. Финансовата сфера

Живеейки в реалния свят, на нас ни се налага да отделим какво е правилно и какво не. Трудно е да съхраним устойчивост, за да не слезем от правилния път. Понякога дори е опасно. Внимавайте…следвайте закона за справедливост.  И всичко се случва така както трябва да се случи. Но е възможно да имате конкуренция на работа. Бъдете умни и действайте без да бързате.

 1. Общата атмосфера на месеца

Не се отказвайте! Защитавайте това, което сте направили. Имайте смелост и вярвайте в себе си. бъдете нащрек. Особено ако сте имали конфликт с някого или някаква неприятна ситуация. Ако някакви ваши думи или действия днес са се натъкнали на неочаквана съпротива, то по-добре не настоявайте, а изчакайте до следващия път. Бъдете силни.

 

 

Колода 4

 

 1. Емоционалната сфера

Усещане за радост и удовлетвореност от живота. Стабилни отношения. Увереност в утрешния ден. Щастливи моменти. Разнообразете ежедневието си заедно с партньора. Въплътете вашите желания – сега е момента. Удовлетвореност и радост през този месец. Промяна към по-добро.   

 1. Финансовата сфера

Бъдете предпазливи, по-внимателни. Анализирайте движещите ви мотиви. Не подписвайте договор „с Дявола” – това е съвета на тази карта всичко, което ви е дадено от Дявола – социален успех, парична печалба, власт – всичко само ви се струва добро, но скоро ще се обърне към вас с разрушителната си страна.  Яли, пили и се веселили – сметнали – разплакали….това е най-меко казано през ноември месец. Картата на директното изкушение, характеризира се с това, че в живота ви влиза безнаказаност, лекота, бързина на изпълнение на вашите планове и не обръщате внимание на разрушителните последствия. Ще изпитате опияняващо удоволствие, като не мислите, че ще имате махмурлук. И така …тази карта е предупреждение за вас.

 1. Общата атмосфера на месеца

Дружелюбие, творчество, увереност и палавост. Новини за завладяващи нови възможности. Използвайте своята креативност и изобретателност. Можете да изживеете един изключителен месец.  Ще ви се предложи шанс на работа или в личния живот ще се случи нещо интересно, среща, след която ще се разгори пламъка на любовта. Не пропускайте знаците. Добри новини.

 

 

Колода 5

 

 1. Емоционалната сфера

Състоянието „тук и веднага”, статични отношения. Няма инициатива. Имате много перспективи, но все едно не сте направили избор. Нестандартно мислене и нов поглед върху отношенията ви…или ако нямате ще се появи нещо ново, което до сега не е било. Ако сте в отношения …несериозно отношение. Измяна няма, но не защото са високи моралните ценности, а в следствие на отсъствие на повод или на случай да измени. Възможно е отношенията ви да се прекратят. Неопределеност.   

 1. Финансовата сфера

Изтеглих карта, която не е свързана с финансите. Пари само за живеене, заработени с много труд. Резултат е далечен и края не се вижда. Работа в самота. Ще имат успех хората, работещи в научната, мисловната сфера.

 1. Общата атмосфера на месеца

Послание от архангел Михаил – работата е изпълнена прекрасно! Радост, удовлетвореност и благодарност. Път към просвета!

Усещате необикновен прилив на сили и хармония с околния свят. Наслаждавайте се на този месец! Намерете своето място и се радвайте на живота!

 

Ноември 12, 2018

Приятели…предполагам всеки от вас има някого за когото се чуди къде изчезна и дали ще се появи. Днес подредбите ще са …дали ще звънне, дали ще пише, дали ще се появи отново. Изберете си камъче, колода или номер…и си намислете срок, в който искате да ви се появи този човек. Не замисляйте много дълъг срок, в порядъка до месец. Може да е за приятел/ка, гадже или просто колега/жка. До няколко дена ще съм готова  с подредбите.

Прекрасна седмица!

 

Колода 1

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Да, ще …този рицар е един от най-надеждните. Можете да разчитате, че ще направи стъпката към вас. Не оставя нещата недовършени. Прекалено е внимателен и изпипва нещата, затова още не се е свързал с вас. Но когато е готов, ще го направи.

 1. Как ще се почувствате

Ще се загубите в своите мечти, толкова ще е вълнуващо. Ще почувствате романтиката. Ще се почувствате, че са ви верни. Мечтателно, чувствено и емоционално. Ще загубите здравия си разум.

 1. Резултат след свързването с вас

Ще сте щастлив/а, че имате верен човек до вас. Ще му /и имате пълно доверие. Винаги готов/а да ви протегне ръка. Без да иска нещо в замяна. И другата карта е много благоприятна. Това е щастието, награда за това, че сте били упорити и твърдо сте вярвали в този човек. Безметежност и спокойствие. Надежда, за реализация на вашите желания. Преодолявате препятствията, трудностите.

 1. Съвет от ангелите

Вие сте на своето място. Нови партньорства или договори. Продължавайте да вървите напред. 

 

 

Колода  2

 

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Ще се случи някаква тотална промяна и ще ви се обади. Силна промяна. Ще разрушите старите пътища и убеждения и ще тръгнете по нов път.

 1. Как ще се почувствате

Все едно сте отгледали едно растение от семенце …че сте видели резултата от труда си, от усилията си. но дали ви е било необходимо? Може би е дошло време да го пуснете този човек….или ако решите да се съберете и да продължите напред с нови сили тези отношения.

 1. Резултат след свързването с вас

Ще имате приятелски разговор, тихо и спокойно. Ще се почувствате радостни. Носи в себе си любов, удоволствие и ръст. Добри новини, възможни щастливи и радостни събития. Възможност за сватба и раждане на дете. И възможно е всичко да започне отново като си размените някоя и друга дума било то със смс, месинджър или някоя и друга социална мрежа.

 1. Съвет от ангелите

Мотивация, съвършенство, амбиции и харизма. Съсредоточете се. Бъдете проницателни, бъдете лидер. Давайте съвети на другите. Можете да преобърнете планини. Можете да действате смело. И вашето желание ще се изпълни. Проблемите изчезват. Любов към живота.

 

 

Колода 3

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Този човек за вас е толкова магнетичен. Че ще ви се обади или пише, ще стане…привличате се като магнит един друг. Постоянен е в чувствата си, в отношенията ви. Но всичко може отначало да ви се струва ослепително, но в крайна сметка да стане разрушително. Потребност има този човек да властва над вас. Тази карта е предупреждение към вас, че не виждате разрушителните последствия от тези отношения. Можете ли нещо да промените? Възможно е тези отношения в бъдеще да станат доминиращи във вашия живот.

 1. Как ще се почувствате

Вие ще получите което искате. Каквото давате, ще ви се върне стократно. Деловите отношения или отношенията в интимната сфера, ще са основани на съгласие и взаиморазбиране.  Възможно е да получите подарък. Картата не говори за любов.

 1. Резултат след свързването с вас

Стабилност в отношенията ви. Комфорт, семейство. Карта пълна с емоции и чувства. Много позитив и топлина. Добри новини идват в много кратки срокове.

 1. Съвет от ангелите

Верност, преданост, благородство и добрина. Дошло е време да постигнете целта си! имате задължения, спазвайте ги и Ангелите ще са с вас.

 

 

Колода 4

 

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Ще се изчисти пътя ви и най-накрая ще дочакате съобщението или позвъняването на този човек. Тази карта отстранява препятствията. Но е възможно след това и да разчистите отношенията ви. Възможно е да се освободите и от тях. Тежки отношения. Но е възможно и много сексуални отношения.

 1. Как ще се почувствате

Стабилност, хармония. Щастие и спокойствие.  Но няма развитие по тази карта. Вие сте достигнали връхната точка в отношенията ви. По –нататък няма на къде да се развивате. Всичко е прекрасно, но много спокойно. По тази карта отношенията ви са превъзходни, верни и предани, но без страст и емоции. Това е идеално за малко по-късен етап…на 60/70 години…но може би точно това търсите.

 1. Резултат след свързването с вас

Показва грижата към вас от съответния човек. В любовта емоционална привързаност към вас. Възможно е и раждане буквално. Възможен е нов проект или нова работа ако питате за  отношения с такъв човек, който би могъл да ви помогне или съдейства. Нови идеи. Подобряване на обстоятелствата.

 1. Съвет от ангелите

Посланието на архангел Уриел. Щастлив резултат! Блестящи нови идеи, които ще доведат до успех. Бъдете уверени в себе си!  Но не бъдете наивни и лекомислени.

 

 

Колода 5

 

 

 

 1. Ще се обади ли, ще пише ли

Внезапно действие …за мен е да. Търси ви. Но все едно е настроен войнствено, на конфликт. Внимавайте. Прекалено е импулсивен/а. може да бъде разрушителен разговора ви, но да е ефективен.

 1. Как ще се почувствате

Чувството на триумф, победа. Ще получите признание, слава. Уважението на колегите. Успеха е по-голям, от колкото сте очаквали. Доверие. Чувството на удовлетворение. Оригиналните и смели идеи носят победата. Ако е за любовни отношения…предстоят вълнуващи, радостни преживявания. Начало на нов прекрасен съюз или връхна точка в отношенията ви, ако е в съществуващи. Възможно е да показва, че ще разрешите някакъв проблем с този човек.

 1. Резултат след свързването с вас

Възможен е както позитивен така и негативен резултат, всичко произтича от миналото ви. Грешки, носталгия, болезнени спомени. Състояние на тревога и неопределеност. Страх пред действителността.

 1. Съвет от ангелите

Изобилие! Всичко изглежда много добре. Бъдете търпеливи, особено сега. Правете дългосрочни планове.

 

 

 

 

 

Октомври 12, 2018

Приятели, нека днес да си намислим желание и да видим дали имате ресурси и възможност да го осъществим, до края на годината. Отговорите както винаги в неделя! Прекрасен уикенд!

 

 

 

Колода № 1

 

 1. Вероятност да се сбъдне

Карта на победителя

Устрем, много бързо изпълнение. Победителят в нас винаги се. Вярвайте в своите сили.

  

Но тук изпадна и още една карта и за мен това желание ще се реализира много скоро, до един месец.

 

 1. Възможност, ресурси

Желанието ви е основано върху стабилна основа. Възможно е помощна на влиятелен човек или баща ви, или е свързано с мъж олицетворяващ мъжката енергия под светлината на Слънцето. Тази енергия носи големи жизнени сили, можете да я усетите топла и съзидателна. Ако сте мъж, приемете, че вие имате всички ресурси за осъществяването на желанието ви. Всичко е във ваши ръце.

 

 1. Какво да не правите

Единственото…не се отказвайте!

 

 1. Съвета на Ангелите

Послание от Архангел Михайл: работата е изпълнена изключително добре! Радост, удовлетворение и благодарност. Път към просвещение.

Всичко се случва така както сте го замислили. Наслаждавайте се.

 

 

 

Колода № 2

 

 1. Вероятност да се сбъдне

ДА, съдбата ви го предлага …приемете го. Картата се нарича Приятел…възможно е да е свързано с млад мъж, който ви предлага помощ. Искрени отношения.

 1. Възможности, ресурси

Определено вие сте компетентни и имате всичките ресурси да се случи вашето желание. Възможна е помощ от трети човек или е свързано с мъж, с широко отворено сърце и остър ум.Който определено ви наблюдава.

 1. Какво да не правите

Не бъдете прекалено настойчиви. Не нарушавайте границите, не нарушавайте секретността. Не прекалявайте с вмешателството си, а оставете нещата и ще се случат.

 1. Съвета на Ангелите

Независимост, опит, реализъм, остроумие. Обективно приемете решение. Избавете се от това, което ви пречи. И повече чувство за хумор.

Не се притеснявайте..във важният за вас момент, ще вземете правилното решение. Само внимавайте да не започнете война със себе си и околните. Възможно е да ви предстои и среща с умна жена, чуйте я. бъдете находчиви и остроумни.

 

 

 

Колода № 3

 

 1. Вероятност да се сбъдне

Карта на успех и благополучие. Хармония. Дава увереност за действията ви, че сте на прав път. За семейните това е карта на щастливото семейство, за неомъжените /неженените– потвърждение, че мъжете/жените не могат да устоят на вашия чар. Картата казва, че една жена е силна в любовта.  Картата показва успех, късмет и добри надежди за бъдещето. Можете да се отпуснете и да се насладите. Това е светския успех, карта на брака, сключен с любов. Подкрепа и разбиране на семейството.

 1. Възможности, ресурси

Впечатляваща мощ на разума, вие сте човек на принципите, високи идеали и доброта, справедливост. Показва възможностите на ума. Поискайте в ума си и материализирайте мислите си. Но е възможно и да е свързано с такъв мъж – авторитарен, професионалист, с развито логическо мислене, мъдър. С аналитичен ум. Но общителен.

Следва да избягвате импулсивни реакции.

Но за мен тази позиция е свързана с желание да връзка или семейство и е възможно това да е ресурса ви….този човек.

 • Какво да не правите

Предупреждава да не сте прекалено активни. Да не разпилявате енергията си. не се инатете.

 • Съвета на Ангелите

Прекалено много и веднага. Необходимост да вземете правилно решение. Разгледайте повече игривия подход.

Проявете гъвкавост.  Ако не се случи от първия път…повторете, докато не получите желаемото.  Използвайте всички възможности. А може и да е избор.

 

 

 

Колода № 4

 

 

 1. Вероятност да се сбъдне

Кардинални промени. Край, трансформация. Ако е за взаимоотношения и ако сте разделени, ще се съберете. Но ако сте заедно има вероятност да се разделите. Но ако сте в началото на такива…да минете на следващ етап. Ако е за бизнес – трябва да отворите и затворите отново. Възможен е фалит. Смяна на работа. Но при всички случаи е промяна.  Отговора на желанието ви не е еднозначен. Може би до края на годината ще промените желанието си или самите вие ще се промените и няма да го искате.

 1. Възможности, ресурси

Мъж, солиден, уважаем. Банкер, бизнесмен, баща. Знае цената на парите.

Вземете инициативата да направите необходимите промени за изпълнение на желанието ви.

 1. Какво да не правите

Картата на времето. Не чакайте някого другиго, за да направите което е необходимо за изпълнение на желанието ви. Не се затваряйте в себе си, не бъдете прекалено благоразумни и предпазливи. Дерзайте.

 1. Съвета на Ангелите

Властта на творческият потенциал. Признание за висококачествена работа. Бъдете „екипен играч”.

Имате шанс да приключите с рутината или да се освободите от нея, за да минете на по-високо ниво. Ако имате изпит – ще го вземете, ако е за работа – може да е повишение или да си намерете такава, която ще ви удовлетворява. Но както от първата позиция…трябва да се освободите от старото. Приключете с всичко старо и започнете всичко наново.

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 300 878
 • vaniavuchkova@abv.bg

Вход в сайта

Харесай ни