Август 18, 2019

Ритуал „Свещ на желанията“ 

Това е много силен ритуал, изпълняващ всякакви желания с всякаква сложност. Но ще ви отнеме 7 дни, за да го проведете. Не трябва да прекъсвате ритуала, от това той губи магическата си сила, следователно е по-добре ако не можете са отделите седем дни, да го оставите за по-късно, отколкото да се спрете на половината път.

 

За изпълнението му ще ви е необходима восъчна свещ. Можете да изберете и цвят според желанието си…например червена за любов, зелена за пари или работа. С червена химикалка от или маркер поставете 6 чертички върху нея, разделяйки свещта на 7 равни части - по една за всеки ден от ритуала. На малък лист хартия със същия маркер или химикал напишете съкровеното си желание в сегашното време и поставете свещта в свещник отгоре.

 

Запалете фитила и без да вдигате поглед от пламъка на свещта, помислете за желаното възможно най-ярко, усещайки емоциите от неговото изпълнение. Потопете се изцяло в приятни преживявания, докато свещта изгори до първата чертичка и след това я загасете. Оставете я така, както е и повторете ритуала през следващите 6 дни. Желателно в един и същи час.

 

В последния, седми ден, в момента, когато свещта почти е изгорена, извадете листа с желание и го запалете от щастливата седма част. Изчакайте, докато изгори напълно и развийте пепелта на вятъра, изхвърляйки го през прозореца.

Желателно да се провежда ритуала на растяща луна. Но ако е спешно може по всяко време.

Ако не се чувствате толкова силни, изберете свещ със специално предназначение, за да ви се улесни задачата. Вижте нашите свещи тук https://imperatrice.eu/store/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%B8.

Успех!

Август 12, 2019

15 ДЕЙСТВИЯ, КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВЯТ ПРЕД ОГЛЕДАЛО

Паранормалните и понякога плашещи свойства на огледалата са познати на хората от древни времена. Известният алхимик Парацелс е правил невероятните си експерименти с помощта на огледала. През 19 век учените започват да изучават отражателните свойства на огледалата.

Сред техните изследвания фактът на енергийния ефект на огледалото върху човек е безспорен. Според учените огледалото е способно не само да отразява хората и предметите, но и да поглъща тяхната енергия. По-късно е в състояние да проектира тази енергия върху други хора.

Затова има много легенди за „проклетите огледала“. Независимо дали вярвате в енергийните свойства на огледалата или не, те съществуват. И е по-добре да не правите някои неща с огледало, които биха ви повлияли негативно.

 

Действието на огледалото върху човек

 

Много народи имат поверия и вярвания свързани с огледалата. Освен това в почти всички източни култури огледалата са мистични предмети, съкровища на боговете.

По-рано шаманите и местните магове са извършвали манипулации с огледала, за да призоват духовете от отвъдното. Огледалото е символ на Луната - тайнствена и загадъчна. С

огледалата, особено в определени дни, хората биха могли да общуват с мъртвите

роднини.

Огледалото никога не е било отрицателен или положителен символ. Всичко зависи от това в чии ръце е този мистичен обект. Дори огледалата в дома ви, могат да носят шлейфа от енергията на своите собственици.

 

Огледалата са способни да улавят събития, които се случват пред него. Особено ясно се фиксират убийства или бой. Всяко физическото насилие се отразява негативно на енергията на огледалото.

Според народните вярвания огледалата могат да уловят духа на покойник. Според много религии душата на починалия все известно време е сред живите. Мисията й е да намери път към другия свят и да отиде там. Но, ако в стаята на починалия има огледало, тогава душата може да се обърка.

Или от желанието да остане сред живите, или от безнадеждността, душата намира своя „дом” в огледалото. В резултат душата не може да намери покой и започва да си отмъщава живите. И така се появяват "проклетите огледала" с необичайно разрушителна енергия.

 

Със своята енергия огледалата могат да повлияят на човешкото здраве. Има утвърждение, че с каквито намерения и настроение се приближаваме до огледалото, то ни ги връща. Ако всеки ден сме недоволни от външния си вид и сме мрачни или тъжни, тогава огледалото

в състояние да влоши самочувствието ни. Ако ли пък, напротив, ние сме доволни и се радваме да видим видяното, огледалото подобрява самочувствието и настроението ни.

Има много езотерични практики, които успешно прилагат ефектите на огледалата върху човешкото тяло.

 

Защо не трябва да се гледаш в огледало през нощта?

Сред многото правила за работа с огледала, едно от най-важните е да не се гледате в огледало след  като се стъмни. Този закон съществува в много народи и вярвания.

Едно от обясненията е, че след като настъпи нощ, в огледалото се отваря един вид портал, връзка с другия свят.

 

Какво ще се случи, ако се погледнете в огледалото през нощта?

Ако човек се огледа в огледалото през нощта, тогава духовете ще се подхранят от неговата жизненост. Особено опасно е времето между 12:00 и 3:00. По това време в огледалото можете да видите самия дявол. Ето защо, този период от време се нарича "дяволски час".

 

Какво не трябва да казвате на огледало?

Всичкият негатив трябва да бъде отхвърлен, преди да се приближите до огледалото. Особено не може да се произнасят пред огледало, негативни свои нагласи. Те могат да се върнат в живота ни с многократно увеличение.

 

Думи, които не могат да се говорят пред огледало

Категорично не трябва да се говори за такива явления и неща:

За болестите и болките. Огледалото ще събере всички отрицателно и може да причини заболявания у вас или други членове на домакинството. Възможно е да се появят акне и нови бръчки.

 „Какъв ужас!“ Избягвайте тази фраза пред огледалото. Тя е в състояние да привлече много негативизъм в живота на цялото семейство.

За глупостта. Може да започнат проблеми с паметта или психични заболявания.

За тъга или нещастие, за страданието, безполезността или самотата. Огледало определено не е

приятелски настроен събеседник. Да му казваш за проблемите си в личния си живот определено не си струва.

 „Не ме обичаш.“ …..Да казваш такива думи, дори на шега на любим човек пред огледало не си струва. Може да се случи така, че връзката ви наистина да се разпадне.

"Бедни сме." Същото не казвайте пред огледало. В противен случай по неизвестни причини парите непрекъснато ще изтичат от къщата ви.

 "Непоносимо е да се живее така". Такава фраза може да доведе до нови проблеми в живота на всички жители на къщата.

Не само изброените, но и други негативни настройки пред огледалото да се изричат, Категорично не се препоръчват.

 

Защо не трябва да ядете пред огледалото?

Мнозина са чували, особено от по-възрастни хора, предупреждение: "Не яж пред огледало!" Подобно предупреждение не е дошло току така. Има няколко причини, поради които яденето пред огледало не се препоръчва.

Хранейки се пред огледало, човек може да изяде своето щастие или паметта си. Ако една жена яде пред огледало, тогава с храна тя може да изяде красотата си. Вярва се, че здравето и красотата на човек попаднат на оня свят, ако се яде пред огледало. Дори учените са съгласни с това предупреждение. Ефектът от яденето на храна пред огледалото е подобен на ефекта, когато човек яде пред телевизора.

Храносмилането се влошава и храната се усвоява зле от организма

 

Защо не може да подарявате огледало?

Хората отдавна знаят, че използването на огледала може да навреди на човек. Много магьосници са извършвали негативни манипулации с огледала и са го подарявали на жертвата си. Затова хората винаги са приемали такъв подарък с повишено внимание. Ако обаче ви бъде подарено огледало и не можете да откажете подаръка, има начини да изчистите отрицателната енергия. Огледалото трябва да се измие с течаща вода и да се избърше старателно. Също така, дареното огледало може да бъде поставено в кутия и напълнено със сол. Солта ще поеме целия негатив. Огледалото трябва да се остави със сол в продължение на три дни. След това изплакнете огледалото и изхвърлете солта.  След такива прости манипулации можете спокойно да използвате огледалото.

 

Защо не трябва да показваш дете в огледало?

Децата все още нямат добре оформено биополе. Душата им е много уязвима. Следователно огледалото лесно ще издърпа цялата енергия на детето. Последиците може да са плач, болести или спад в настроението за дълго време. Особено не се препоръчва наличието на огледала в стаите на деца под 5 години.

 

Защо не трябва да се гледаш в огледало, когато плачеш?

По време на плач, човек освобождава мощен поток от отрицателна енергия. Човек , когато е разстроен и мрази хората, които са го обидили, съжалява за извършените дела. Огледалото абсорбира целия получен негатив. По-късно ще подхранва с него всички обитатели на дома.

 

Защо не трябва да се погледнете в огледало заедно?

 

Огледалата са в състояние да отразяват не само реални неща и събития, но и скрити неща. Ето защо, древните вярвания не препоръчват да се гледат в огледалото на няколко човека, дори да са приятели или любовна двойка. Човек може да види в огледалото скритите мисли на партньора си. А понякога е по-добре да останат в тайна. Ето защо след такава манипулация много двойки се карат.

Особено опасно е да се гледате в огледалото с непознат. За това има редица причини: Уроки. Огледалото, като лупа, увеличава всички негативни емоции. Дори мимолетна завист може да нанесе силен енергиен удар.Загуба на красота, здраве и щастие.

 

Защо не трябва да гледате в счупено или напукано огледало?

Ако огледалото е неутрален предмет, който дава това, което получава. То счупеното или напуканото огледало е абсолютно негативен обект. Когато човек се огледа в счупено огледало, той вижда изображението си на части. Същото се случва и с неговата енергия. Изглежда, че се счупва или напуква. Може да доведе до сериозно влошаване на здравето. Когато огледалото се счупи, огледалото освобождава цялата натрупана енергия.  Ако човек погледне в такова огледало, тогава той ще поеме тази енергия. Счупеното огледало трябва незабавно да бъде изхвърлено, след като е увито в тъмен плат. В противен случай такова огледало ще освобождава енергията си в помещенията за дълго време.

Дори докосването на счупено огледало не се препоръчва с голи ръце. Но ако няма друг начин, изплакнете добре ръцете си с течаща вода.

 

Защо не трябва да спите пред огледало?

Препоръчва се да покриете огледалото, ако се намира в стаята. И особено - срещу леглото.В тъмното огледалото се превръща в портал между света на живите и света на мъртвите.

Гледането в огледалото през нощта не се препоръчва. Спане пред огледалото предизвиква нощни страхове и кошмари.

 

Защо не трябва да правите снимки пред огледало?

В камерата има огледално устройство. Когато човек снима изображението си, от огледалата се създава коридор. Такъв коридор има много негативен ефект върху човешкото здраве и енергия. По такъв коридор зли духове могат да проникнат в жилището. Ето защо тази модерна тенденция да се снимаме пред огледало е изключително опасна.

 

Защо не трябва да окачваме огледало срещу входната врата?

Най-доброто място за окачване на огледало е срещу противоположната стена. Много хора с различни намерения и различно настроение влизат през входната врата. Огледалото събира енергията на всички хора, посетили къщата. След това, ще отдава тази енергия на домакинството за дълго време. Ето защо не трябва да окачвате огледало срещу вратата.

 

Защо не трябва често да се гледате в огледалото?

Необходимо е да се гледате в огледалото само по предназначение и в добро настроение. Най-добре е да се погледнете в огледалото, когато отивате някъде или сте се върнали от добра среща. Преди да тръгнете, се препоръчва да се усмихнете на отражението си. Според народни вярвания, след това цял ден ще имате късмет.

 

Защо не трябва да се гледате в чуждо огледало?

Дори ако огледалото принадлежи на близък приятел, не е препоръчително да се оглеждате в него. Едва ли знаете с какво настроение и с какво мисли се е гледал този човек преди това. За да се предпазите от нечий негатив, не трябва да се оглеждате в огледалото на друг човек.

 

Огледалата са невероятни предмети. Хората с развито биополе са чувствителни към тяхното влияние. Но дори и да не усещате ефектите от огледалата, по-добре е да не поемате рискове. С мистичните обекти шегите са лоши.

Август 4, 2019

Коя руна ви покровителствува? ● ☝

23 март - 5 април. Руна "Feu" (добитък). Руническият хороскоп започва в деня на пролетното равноденствие, от този ден започва нов цикъл. Тази руна е на активни, креативни хора, но които често са несговорчиви и показват характер, собственици.

 

6 април - 21 април. Руна "Уруз" (власт) защитава хората, родени от 6-21 април. Това са хора с вътрешна енергия, готови за саможертва в името на голяма цел.

 

22 април - 6 май. Руна "Thurisaz" (великан, трън). Човек борец, който се стреми да се усъвършенства, да преодолее страховете си.

 

7 май - 21 май. Руна "Ансуз". Под влияние на тази руна хората стават креативни, контактни, общителни.

 

22 май - 6 юни. Руна "Raedo" (път). Това са хора, които имат балансиран характер и се стремят към стабилност и хармония. Често сред тях са хора, които прекомерно контролират себе си и другите.

 

7 юни - 22 юни. Руна "Кеназ" (факла, пламък). Способностите на тези хора граничат с екстрасензорни, те са креативни и имат голям творчески потенциал.

 

23 юни - 7 юли. Руна "Gebo" (подарък, партньорство). Отворени хора, които са готови да сътрудничат и да съдействат, но в същото време са ветрени и свободолюбиви.

 

8 юли - 23 юли. Руна "Вуньо" (радост). Енергийният потенциал на такива хора се изостря, така че те могат буквално да изпълнят желанията си и тези около тях.

 

24 - 8 август. Руна "Хагалаз" (стихия, градушка). Хората с най-силна енергия, които трябва да се научат да я насочват с мирни цели.

 

9 август - 23 август. Руна "Nautyz" (нужда). Това са хора, които са в състояние да открият добродетелите на най-невзрачния предмет, които е скрит от очите.

 

24 август - 8 септември. Руна "Иса" (лед). Те са внимателни и много отговорни хора, можете да разчитате на тях. Ще поставят „всичко по рафтовете“ и няма да се успокоят, докато не стигнат до основата на проблема.

 

9 септември - 23 септември. Руна "Йера" (цикъл). Много търпеливи и последователни хора. Те обичат да правят планове и да ги следват.

 

24 септември - 8 октомври. Руна "Eyvaz" (защита). Издръжливи хора със запалено чувство за справедливост.

 

9 октомври - 23 октомври. Руна "Перт" (просветление). Хора здраво стъпили на краката си, които трудно се заблуждават, те винаги са верни на своя житейски принцип.

 

24 октомври - 7 ноември. Руна "Алгиз" (преодоляване). Човек с жизнеутвърждаващи възгледи. Такива хора имат силна жажда за живот и могат да преодолеят всякакви трудности.

 

8 ноември - 23 ноември. Руна "Soulo" (слънце). Хора, изпълнени с вътрешна светлина, която споделят с другите.

 

24 ноември - 7 декември. Руна "Теваз" (сила). Хора, които са в постоянна готовност за борба и преодоляване на препятствия.

 

8 декември - 22 декември. Руна "Беркана" (растение). Човек, който се стреми към съзидание и открития.

 

23 декември - 6 януари. Руно "Еваз" (кон). Хора, които са в постоянно развитие. Те са отлични учители и ментори.

 

7 януари - 21 януари. Руна "Маназ" (цялостност). Скромен човек, който не обича прекомерното внимание към своята персона, но в същото време е много разностранен. Такива хора често не зависят от мнението на другите и не се нуждаят от одобрение за своето развитие.

 

22 януари - 5 февруари. Руна "Лагуз" (вода). Тези хора са много интуитивни и чувствителни, добре разпознават лъжите и ласкателствата.

 

6 февруари - 20 февруари. Руна "Ингуз" (плодородие). Такива хора често са пионери или новатори. Те изпълват живота си с нови впечатления чрез комуникация, пътуване и творчество.

 

21 февруари - 5 март. Руна "Одал" (наследство). Човек с деликатен вкус. Такива хора са добри съветници, тъй като заменят рационалния подход с интуитивния.

 

6 март - 22 март. Руна "Dagaz" (трансформация). Такива хора са непредсказуеми и променливи. Те са в състояние да преговарят и да намерят компромис.

Август 5, 2019

Практика за жени "Привличане" - за привличане на партньор "

За да се превърне в обект на внимание и обожание, тази практика трябва да се провежда редовно.

 

  1. Лягате по гръб, поемате дълбоко въздух, опитвайки се да вдишате чрез корема си.

 

  1. След това затаявате дъх, свивате корема си и си представяте как потокът от лунна енергия навлиза в матката, от което този център на женската сила започва да се изпълва с тъмносиня светлина.

Може да усети приятна топлина или дори гореща енергия в матката.

 

  1. Докато се изпълва, този център на женската сила сам по себе си започва да излъчва светлинен неонов блясък, който е неустоим магнит за мъжете.

 

  1. Времето за тази вътрешна работа, отнема около 10-15 минути, жената казва на ум мантрата:

«Ом Курукуле Хум Хрим Сваха».

 

Тази мантра повишава самоувереността, придава вътрешна привлекателност и чар.

 

Тази практика е универсална и подходяща за всяка жена, но не забравяйте, че такива техники се подбират индивидуално и зависят от вашата уникална вибрация - вашия личен дар.

Август 4, 2019

За да промените живота си към по-добро. Ритуал. ⚕

За магическият обред ще са необходими 7 малки свещи от всички цветове на дъгата. А именно червено, оранжево, зелено, светло синьо, синьо и лилаво.

 

През деня на пълнолуние поставете свещите на масата и ги запалете с една кибритена клечка. Отпуснете се и се опитайте да не мислите за нещо лошо. Кажете магическия заговор за всяка свещ:

Червената свещ, заговор Помогни ми червения огън, за да намеря привлекателност в очите на хората. Напълни живота ми със светлина и топлина.

 

Оранжевата свещ, заговор Помогни ми оранжев огън , за да развия смелост и любов към живота.

Жълта свещ, заговор Огън жълт дари здраве.

Зелената свещ, заговор Помогни, огъне зелен, за да ми се подобри финансовото състояние и благополучие.

Свето синята свещ, заговор Помогни светло син огън да намеря хармония и вътрешен мир.

Синята свещ, заговор Помогни на син огън да вземам правилни решения.

И накрая, лилава свещ, заговор Лилав огън помогни да намеря силата, необходима за постигане на целите.

Докато свещите не изгарят до края, правете приятни неща за вас. Например, къпете се или гледайте любимото си телевизионно предаване. Като цяло направете нещо, което ще ви помогне да се отпуснете и да отвлечете вниманието от ежедневната суета.

Когато свещите изгорят, увийте остатъците от тях в пъстра тъкан и я оставете под което и да било живо дърво.

Успех!

 

В нашия магазин свещи https://imperatrice.eu/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D0%B8

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни