Cleanse & Restore Kit

583,00 лв.

НЕ Е НАЛИЧЕН
Този артикул в момента не е наличен, но Вие можете да ни изпратите запитване и да Ви бъде поръчан.

Срок на доставка от момента на поръчката е 30 дни.

Комплекс "Детокс и Възстановяване"

- Етерични масла в подкрепа на цялостно прочистване на организма - обновяване, съживяване и регенериране на клетъчно ниво!

- Този мощен комплекс на doTERRA съдържа най-важните продукти за спомагане на здравето през целия живот - Lifelong Vitality Pack®, Zendocrine® софтгел капсули, DigestZen TerraZyme® Комплекс храносмилателни ензими, GX Assist® Стомашно-чревна формула за изчистване, PB Assist®+ Пробиотична защитна формула, Етерично масло от лимон.

? Всички знаем ползите и нуждата да си взимаме душ всеки ден, за да почистваме кожата си от неприятните токсини, които са полепнали по нея през деня, но това е защото го виждаме и е обективна необходимост. Също толкова необходимо е обаче да правим ежедневно почистване и на вътрешното си тяло и органи, което може да е невидима нужда за окото, но е от изключително значение за здравето ни! Прочетете подробно как можете да се погрижите за това по най-добрия начин със сета за детокс и възстановяване на doTerra, който този месец можете да закупите с 20% отстъпка като част от 9-те сета на промоцията до 16.09!

? LIFELONG VITALITY PACK® 
Един от най-популярните продукти - комплексът "Жизненост през целия живот" съдържа хранителни вещества, метаболитни ползи и мощни антиоксиданти, създадени да спомогнат за поддържане на енергията, здравето и жизнеността през целия живот. Дълъг живот, изпълнен с жизненост и здравословно стареене, започва с осигуряването на вашите клетки с основни хранителни вещества и метаболитни фактори, които да им помогнат да работят оптимално.

? ZENDOCRINE® СОФТГЕЛ КАПСУЛИ
Детоксикиращата смес Zendocrine® софтгел капсули поддържа естествената система за детоксикация на тялото с патентована комбинация от етерични масла от мандарина, розмарин, гераниум, хвойна и етерични масла от силантро. Zendocrine спомага изчистването на тялото от токсини и свободни радикали, които могат да забавят дейността на организма, оставяйки чувство на тежест. 
Тази мощна смес комбинира розмарин, силантро и хвойна, известни със своите детоксикиращи свойства и способността си да поддържат здрава функцията на черния дроб, докато мандарината и гераниумът имат прочистващ ефект срещу нежеланите вещества в тялото. Вземете 1 софтгел капсула два до три пъти дневно.

? DIGESTZEN TERRAZYME® КОМПЛЕКС ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ
DigestZen TerraZyme® Комплекс храносмилателни ензими е патентована комбинация от активни ензими за здравословни храни и поддържащи кофактори, които често са недостатъчни в готови, преработени и консервирани храни. Мощната комбинация от храносмилателни ензими, открити в DigestZen TerraZyme, подкрепя постоянното производство на ензими в организма, които са от решаващо значение за здравословните биохимични функции, включително здравословното храносмилане на хранителните вещества и клетъчния метаболизъм на хранителните вещества за енергията. DigestZen TerraZyme включва разнообразие от ензими от здравословни храни които спомагат храносмилането на протеини, мазнини, сложни въглехидрати, захари и фибри. Ензимите играят важна роля в растежа, лечението и възпроизводството. Те също са необходими за дишане, мислене, имунна функция, регулиране на хормоните, детоксикация и хиляди други биохимични функции. Ензимите също са необходими за храносмилането и превръщането на хранителните вещества в енергия в клетките. Количество: 90 растителни капсули - вземете от една до три растителни капсули с храненията през целия ден.

? GX ASSIST® СТОМАШНО-ЧРЕВНА ФОРМУЛА ЗА ИЗЧИСТВАНЕ
GX Assist е комбинация от етерично масло CPTG (сертифицирана чисто терапевтична мярка ®) и каприлова киселина за спомагане поддържането на здрав храносмилателен тракт като създава враждебна среда за потенциални заплахи, които могат да разрушат храносмилателния имунитет и да предизвикат храносмилателно разстройство. GX Assist е формулиран, за да се използва в продължение на 10 дни като подготвителна стъпка за изчистване преди да се използва PB Assist® + Пробиотична защитна формула. GX Assist съдържа патентована смес от етерични масла doTERRA CPTG Certified Pure Therapeutic Grade от риган, чаено дърво, лимон, лимонова трева, мента и мащерка. Сместа GX Assist може да подобри микробиалното равновесие. Тази патентована смес спомага за пречистването и изчистването на храносмилателната система.

?Каприлова киселина-
Каприловата киселина е естествено извлечена мастна киселина от кокосово масло, каприловата киселина се използва от повече от 40 години за спомагане храносмилателното здраве и микробиалното равновесие на храносмилателния тракт. Вземете от 1 до 3 софтгел капсули с храненията в продължение на 10 дни.

? PB ASSIST®+ ПРОБИОТИЧНА ЗАЩИТНА ФОРМУЛА
PB Assist+ е патентована формула на пребиотични влакна и шест щама пробиотични микроорганизми в уникална двуслойна растителна капсула. Той доставя 6 милиарда CFU (КОЕ- образуващи колонии единици) активни пробиотични култури и разтворими пребиотични FOS (фруктоолигозахариди), които стимулират благоприятния растеж на бактериите. Системата за снабдяване със забавено освобождаване и двойната капсула е създадена да спомага предпазването на чувствителните пробиотични култури от стомашната киселина. PB Assist + предлага уникален, безопасен и ефективен начин за снабдяване на добре познатите ползи от пробиотиците за подпомагане на храносмилателната и имунната система. Здравият чревен тракт е от решаващо значение за оптималната храносмилателна функция и подкрепата на имунната система. Вземайте една двуслойна капсула три пъти дневно с храна в продължение на 10 дни всеки месец, за да стимулирате растежа на полезна храносмилателна флора. Може да се използва по-често и за продължителни периоди от време, когато храносмилателната флора е била компрометирана от храносмилателни стресови фактори. PB Assist + също може да се използва, когато пътувате за стимулиране на храносмилателния имунитет или веднъж на ден като непрекъсната поддържаща програма за хора с обичаен храносмилателно неразположение.

? ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ЛИМОН.
Почистващите, пречистващи и ободряващи свойства на лимона го правят един от най-универсалните масла и най-продаваното етерично масло, което doTERRA предлага.
Най-продаваното етерично масло doTERRA, Lemon, има множество предимства и приложения. Лимонът е мощен почистващ препарат, който пречиства въздуха и повърхностите и може да се използва като нетоксичен почистващ препарат в дома. Когато се добавя към вода, лимонът осигурява свеж и здравословен заряд през целия ден. Лимонът често се добавя към храната, за да подобри вкуса на десерти и основни ястия. Приеман вътрешно, лимонът осигурява изчистване и храносмилателни ползи и поддържа здрава дихателна функция. Когато се разпръсва, лимонът има ободряващ, тонизиращ ефект и е доказано, че спомага за подобряване на настроението.
?Употреби
Приемайте вътрешно за спомагане справянето със сезонното дихателно неразположение.
Добавете масло от лимон в спрей бутилка с вода за почистване на маси, плотове и други повърхности. Лимоненото масло също придава блясък на мебели; просто добавете няколко капки към зехтин, за да почистите, защитите и придадете блясък на дървените повърхности.
Използвайте кърпа, напоена с масло от лимон, за да запазите и защитите кожените си мебели и други кожени повърхности или дрехи.
Лимоненото масло е чудесно средство за ранните стадии на замърсяване на сребро и други метали.
Разпръснете, за да създадете свежа среда.

Дифузиране: Използвайте три до четири капки в дифузер по ваш избор.

Вътрешна употреба: Разредете една капка в 1 чаша вода за моментално освежаване!

? За повече информация, ми пишете! 

? Който желае да се регистрира директно и да ползва отстъпка от 25% върху всички продукти, може да ползва следния линк: http://mydoterra.com/vanyavuchkova

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни