Гримуар от Алистър Кроули - GRIMOIRE OF ALEISTER CROWLEY

-30%45,50 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

От Rodney Orpheus, Aleister Crowley , et al Dee, John, Lon Milo DuQuette 

меки корици

320 стр

английски език

Групови магически ритуали
Родни Орфей, Lon Milo DuQuette
Груповият ритуал е крайъгълен камък на духовната практика от незапомнени времена, но неговата история и значение често са пренебрегвани от окултистите от съвременната епоха. Тази книга е първото изчерпателно представяне на групово ориентирани обреди за съвременни магьосници, вдъхновени от творбите на Алистър Кроули. Той съдържа ритуали, написани от Кроули за собствените му магически кръгове, много от които непубликувани по време на живота му, както и редки древни текстове, които са били вдъхновение на самия Кроули.

Ритуалите са наскоро редактирани и обяснени от Родни Орфей, който довежда до този том десетилетия опит в изпълнението и преподаването на ритуалите на Алеистър Кроули в магическия орден на Кроули Ордо Темпли Ориентис. Той въвежда всеки ритуал с ясен преглед, като определя всеки в неговия исторически контекст и обяснява неговата функция и режим на действие и включва подробни бележки за настройката и изпълнението на всеки един.

Независимо дали е абсолютно начинаещ или опитен експерт, магьосници от всички пътища ще открият, че този том е изключително работещ и изключително мощен гримуар, обхващащ векове от древни митрайски и вакхански ритуали, Гьотея и гностицизъм, чак до днешните призиви на Кроули и сексуална магия.

Related products

Резултати 1 - 2 от 2
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни