Квантово Таро: версия 2.0 — Quantum Tarot: Version 2.0

59,00 лв.

НЕ Е НАЛИЧЕН
Този артикул в момента не е наличен, но Вие можете да ни изпратите запитване и да Ви бъде поръчан.

Срок на доставка от момента на поръчката е 30 дни.
1 продукт в наличност
+
Купи

Авторr: Kay Stopforth, Chris Butler 
Художник: Chris Butler
80 картr + инструкция на английски език
Размер на картите: 6,6 см x 12 см
Година: 2008, 2010, 2011

Традиция: Уникална
Категория: колаж, снимка

Уникално таро, в който са свързани Физиката и Таро. Quantum Tarot изследва различни аспекти на съвременната физика, в по-голямата си част съчетавайки космическото пространство и визуално ярки цветни карти.

Quantum Tarot изследва полярните крайности на съвременната физика - невъобразимите граници на пространството и ултрамикроскопския свят на субатомното пространство чрез 78 визуално забележителни карти. Колодата се стреми да предаде поетичния и символичен израз на сухата теория на науката.

Добре дошли в света на Quantum Tarot 2.0, Таро на новата физика. По този път през времето, космоса и Таро ще срещнете квантова механика, ще изследвате странния микрокосмос на атома, ще се изненадате от снимките на раждането и смъртта на звездите и, може би, ще откриете нещо ново в себе си.
В Quantum Tarot съвременната наука среща древната духовна система от карти Таро. Изображенията на карти са взети от два коренно различни свята - огромните пространства на Космоса и невъобразимо малкия свят от атоми и елементарни частици. Тези крайности са обхванати от две революционни идеи на 20 век: квантовата механика и теорията на относителността на Айнщайн. Големите Аркани се фокусират върху тези две теории, а Малките Аркани отразяват проявите, които описват; странни светове на неврони и свръхнови, черни дупки, неутрино и антиматерия. Фигурните карти по нов начин, чрез призмата на науката, изследват познатите мистични архетипи на нощното небе - планети и съзвездия.
Научните знания не са задължително условие за използването на тази таро колода. Инструкциите предоставят кратко описание на основното значение за всяка карта в колодата. За тези, които искат да погледнат малко по-дълбоко, книгата с инструкции има усъвършенстван курс, който разкрива връзката между класическото значение на картите Таро и изображенията върху тях, вдъхновени от съвременните научни знания. Колодата широко използва изображения от космическия телескоп Хъбъл.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни