Оракул кристална мандала - Crystal mandala oracle

-10%62,10 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Автори: Alana FairchildJane Marin 

ХудожникДжейн Марин

54 карти и ръководство от 244 страници на анг. език

опаковани в комплект с твърди корици

Размер на картите: 9,5 х 14 см

Първо издание: 2016 г.
Традиция: уникална
Категория: мандали
 
Тази уникална колода е кодирана с кристални честоти и високата вибрационна енергия на ангели, възнесени майстори и богини, за да ви даде възможност да насочите божествената изцелителна сила на Небето и Земята.

В тази зашеметяваща самостоятелна колода ще работите с жизнените кристални мандали на Джейн Марин, както е описано в популярните книги на Алана Феърчълд Кристални ангели 444, Кристални майстори 333 и Кристални богини 888. Алана споделя любовните духовни напътствия от ангелите, майстори и богини, които да ви помогнат да интегрирате честотите на кристалите и по-висшите същества, които са включени във всяка от картите. Кристалните ангели ще ви помогнат да излекувате вашето тяло, ум и душа. Кристалните майстори ще подкрепят вашия духовен растеж и ще ви помогнат успешно да преминете през духовни тестове и посвещения. Кристалните богини ще ви дадат възможност да олицетворите духа си и да изразите душата си в света.

Тази мощна колода ще подобри връзката ви със свещените светове на висшите същества и кристалната енергия, отваряйки сърцето ви към божествената красота и овластявайки вашата душа с любящо съзнание.

 

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни