Етерично масло - тамян

188,00 лв.

НЕ Е НАЛИЧЕН
Този артикул в момента не е наличен, но Вие можете да ни изпратите запитване и да Ви бъде поръчан.

Срок на доставка от момента на поръчката е 30 дни.

Етерично масло от тамян или течното злато <3

разфасовка 15 мл

Известен като цар на етеричните масла, тамянът има голям набор от забележими приложени и предимства. Това мощно етерично масло е почитано заради способността му да разкрасява и подмладява кожата, когато се прилага локално и да стимулира клетъчното здраве и имунитет, както и да произвежда здрав противовъзпалителен ефект, при вътрешен прием. С многобройните си употреби, няма съмнение защо тамянът е бил високо ценен от древните цивилизации и се е използвал за най-свещените практики. За някои религии тамянът се счита за едно от най-ценните притежания от древни библейски времена, след като е бил даден като подарък за Христос след раждането му. Ароматът, който тамянът излъчва, създава чувство за удоволствие, мир, спокойствие и цялостно добро здраве, което обяснява уникалната му стойност, още от древни времена. Точно както в ценното си минало, маслото от тамян е високо ценено в общността на doTERRA и продължава да бъде едно от най-популярните етерични масла. 

Употреба и ползи на маслото от тамян:
1)Разнесете божествения аромат на тамяна в целия си дом, като си направите домашен ароматизиращ спрей. Използвайте 15к тамян, 15к грейпфрут и 30к бор (Douglas Fir) в бутилка с пулвелизатор и допълнете с вода. И ето че имате най-невероятния домашен, безвреден ароматизатор. Напръскайте от този спрей върху килима, мебелите или просто във въздуха и се насладете на богатия аромат на маслото от тамян, и на неговите релаксиращи и успокояващи свойства.
2)Какъв по-добър начин да започнете деня отколкото с отпускащия аромат на тамян. Независимо дали сте йога ентусиаст или обичате сутрин да медитирате, дифузиране на тамян по време на тези начинания ще увеличи многократно удоволствието от тях. Прекрасният аромат на етеричното масло от тамян ще ви помогне да добавите допълнително усещане за удовлетворение, умиротворение и отпускане към сутрешната си рутина.
3)Една от най-значимите и мощни ползи на тамяна е способността му да подпомага цялостното здравословно състояние, особено това на клетъчните функции. Опитайте да приемете тамян вътрешно, добавяйки 1-2 капки във капсулите на doTERRA. 
4)Страдате от суха кожа? Тамянът ще помогне! Добавете няколко капки масло от тамян към крема за ръце, тяло, лице, за да помогнете на кожата да бъде хидратирана и подмладена.
5)Когато използвате маслото от тамян за да съживите вида на ръцете си, не забравяйте и ноктите! Просто капнете капка масло от тамян на всеки нокът и втрийте в нокъта и кутикулите. Това ще остави ноктите изглеждащи блестящи и здрави.
6)Стресирани сте? Е, тамянът може да ви помогне и с това. Химичните компоненти на тамяна са причината за изключително силния му аромат, който може лесно да разсее негативните емоции, като стреса. Ако чувствате, че напрежението от живота оказва негативно влияние върху настроението ви, нанесете тамян върху стъпалата на краката. Успокояващото усещане и аромат ще спомогнат за чувство на релаксация и балансирано настроение.
7)За топла и успокояваща атмосфера сложете в дифузера 1к тамян, 1к сандалово дърво и 1к грейпфрут. Този бленд за дифузер работи чудесно за отмора и създаване на приповдигнато настроение.
8)Направете си домашна подмладяваща маска за лице с масло от тамян. За целта използвайте 2 с.л. бентонитова глина, 2 с.л. ябълков оцет и по 1 капка от тамян, лавандула и чаено дърво. Тази маска ще остави лицето ви подхранено и свежо. Тъй като маслото от тамян притежава подмладяващи и разквасяващи свойства, тази маска е идеална за грижа за лицето. За най-добри резултати използвайте маската веднъж седмично.

С толкова много свойства и употреби етеричното масло от тамян съвсем заслужено е спечелило титлата "Крал на етеричните масла".

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни