Могъщ талисман за защита и изпълняване на желания. Квадрат Сатор

1_460745484
1_4607454841
44,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

Квадрата на Сатор —магически квадрат известен от IV век на нашата ера и се счита за един от най-древните; намирали са го нарисуван на стените на римските дворци и храмове, а даже — и на фасадите на ранохристианските църкви. Можете да го видите в чашите за пиене, върху библията и естествено върху трактатите за магия и езотерика. Колко сериозно е било отношението към неговата сила и неговото въздействие можем да съдим, че през 1742 година в Саксония, на пожарникарите им било препоръчано да го използват за гасенето на огъня. Знахари все още (и казват небезуспех) използват квадрата Сатор в своят занаят: при заболяване на стомаха и червата, треска, и естествено, при уроки и магия.
Какво означават тайнствените думи «Sator Arepo Tenet Opera Rotas»? Има различни преводи и различни тълкувания, в превод от древно латински приблизително означава «Сеяча Арепо едва задържа колелата», или «Сеяча зад плуга, колелата са заети с работа ». По-опитните превеждат Сатор като « Създателят спокойно предпазва творбите си с вихрушка». Кавендиш счита формулата непреводима — смисъла е изгубен: «Възможно е, това да е христианский заговор, анаграма с два пъти повторени букви А и О, така че той съдържа първите думи на молитва заедно с „алфа“ и „омега“ — символите на Христа». Алегория, която сравнява Господ в Откровението на Йоан Богослов. Фразата е анаграма и се получава Pater Noster, което от латински означава Отче наш – името на една основна християнска молитва. 
Това е един от най-силните талисмани, който е използват за защита от преди хиляда години. Магията на тази фраза може да отрази всяка черна енергия и да я насочи против този, който я е използвал. Каквото посеем, това ще пожънем. Човек с лоши помисли, влязъл в помещение, защитена от квадрата Сатор, ще се почувства не уютно и ще побърза да излезе от там. Препоръчва се да има квадрат на Сатор над входната врата и в спалнята.
Една от целите на Сатор е изпълняване на искрени желания, но не суетни, въображаеми такива. Магическия квадрат Сатор от гримуарите на Соломон, служи за привличане, за установяване на лично щастие и любов и приятелство. Във времената на Соломон, едва ли не, на държавно ниво е било въведено използването на квадрата Сатор във всекидневния живот на хората за защита и благоденствие.
Защитава от откат при ритуали и заклинания и може да го държите при себе си при такива случаи.
Гипсова плочка, създадена по всички правила на магията, изработена и гравирана ръчно от PIREO mago. 
Надписът от жив въглен и златно фолио взаимодействат и дават по-добър контакт отлично с астрала.
Изготвяне лично за всеки от вас!!! С поръчка. Получаване до седмица.
От серията Свещена магия.
Размер 12/13 см
Инструкция за активиране.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни