Магическите свойства на етеричните масла

Магическите свойства на етеричните масла

 

Смята се, че ароматите, които вдишваме, докосват човешката душа повече от колкото можем да усетим. Хората не забелязват как миризмите действат върху тях. Те обаче са много действени. Етеричните масла в това отношение са най-ефективни. Вдишаните молекули на маслата незабавно влизат в кръвния поток и се разпространяват навсякъде,включвайки тези механизми който са необходими. Нека да разгледаме как влияят някои етерични масла.

 

Акацията се използва по време на упражнения за медитация и духовна практика. Увеличава чувствителността и развива екстрасензорните способности.

Портокал помага при предсказване на бъдещето. Положителен ефект върху настроението. Използва се в любовната магия за увеличаване на привлекателността на жените.

Босилек предотвратява конфликтите. Той предразположите към себе си околните и е мощен афродизиак.

Бергамотът възвръща духовно равновесие и помага да се очисти пространството на обитаване от зли духове. От древни времена се използва в ритуали на пречистване. Предпазва от уроки и магии.

Ванилия – помага ви да възвърнете енергията и физическата сила на тялото. Помага за възстановяване на угасващите любовни чувства. Увеличава женската сексуалност и привлекателност.

Върба помага за постигане на целите. Също така помага на хората с творчески професии.

Карамфилът привлича щастието и благополучието в къщата, предпазва от вреда, премахва враговете по пътя на живота, почиства дома на негативните неща. В допълнение, увеличава либидото.

Гераниум помага за отваряне на чувствеността у жена след четиридесетата си година. Често се използва при провеждане на спиритически сеанси.

Жасмин помага на нежния пол да очарова мъжете. Отличен релаксиращ аромат, който подобрява здравия сън.

Иланг-иланг се използва за привличане на избраният. Положителен ефект върху слуха, зрението и паметта. Помага да се отпуснете и да не загубите тонус.

Кипарис  помага при намирането на ново работно място. Използва се в магически ритуали за привличане на пари.

Какви други магически свойства на етеричните масла знаете?

събота 19 януари..... Пригответе Вашите въпроси и ...
Матрица на живота и съвместимост
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Февруари 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни