От къде идват етеричните масла на doTERRА и какво означава „Сертифициран чист терапевтичен клас етерични масла”?

От къде идват етеричните масла на doTERRА и какво означава „Сертифициран чист терапевтичен клас етерични масла”?

doTERRA си поставя за цел да предоставя на света единствено и само чисти, безопасни и високо потентни етерични масла, като разработва строг стандарт за качество CPTG (Сертифициран чист терапевтичен клас).
Протоколът за проверка на качество изисква използването на независими лаборатории за стандартизация и тестване. Всяка партида е подложена на взискателен качествен контрол, като преминава през тестване след дестилирането, след получаването в производствената база и при пакетирането. Това гарантира, че етеричните масла са без замърсители, пестициди и други синтетични примеси и не са настъпили промени в качеството им по време на транспортирането и пакетирането.
Етеричните масла на doTERRA се извличат чрез студено пресоване или на ниска пара, защото така се запазват възможно най-добре природните свойства на маслото. Събирането на реколтата става, когато растението е в своя разцвет. Това понякога означава точен ден и час. Суровината се набавя от повече от 40 различни страни по света, включително й такива от третия свят. 
Етеричните масла на doTERRA от маточина, роза, хвойна, здравец, лайка, бял равнец, меча стъпка и лавандула се доставят от България!

Промоции ДоТерра - септември
Искате ли да знаете,колко капки съдържат?
 

Коментари

Напишете първият коментар :)
вече сте регистриран? влезте оттук
Гост
Сряда, 19 Февруари 2020
Ако желаете да се регистрирате то попълнете потребителското име, парола и полетата за имената.

Символи

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни