Магическите свойства на етеричните масла

Магическите свойства на етеричните масла

 

Смята се, че ароматите, които вдишваме, докосват човешката душа повече от колкото можем да усетим. Хората не забелязват как миризмите действат върху тях. Те обаче са много действени. Етеричните масла в това отношение са най-ефективни. Вдишаните молекули на маслата незабавно влизат в кръвния поток и се разпространяват навсякъде,включвайки тези механизми който са необходими. Нека да разгледаме как влияят някои етерични масла.

 

Акацията се използва по време на упражнения за медитация и духовна практика. Увеличава чувствителността и развива екстрасензорните способности.

Още
  1178 преглеждания

Помощ при регистрация стъпка по стъпка dōTERRA

Помощ при регистрация стъпка по стъпка.

Мисля, че това ще улесни много от вас????

Използвайте официалната страница на Вашия уелнес консултант, в случая-


1.https://www.mydoterra.com/vanyavuchkova/#/


2.Натиснете бутона Become A Member или Join&Save от главното меню

Още
  852 преглеждания

Етерични масла срещу "енергийни вампири" и как да защитите вашето фино енергийно поле с маслата на doTERRA

Идеално е да не вярваме в съществуването на «енергийни вампири», да бъдете осъзнати и силни енергийно.

Добре е, когато позитивното мислене – е вашият начин на живот. Но без да искате позволявате на емоциите да ви завладеят вашият ум и така  могат да се появят стреса, обидата, завистта, раздразнителност и т.н.. Всичко това ви лишава от енергия. И тогава при общуване с някого изведнъж може рязко да почувствате, че сте разбити, отсъствие на сила, главата да ви заболи, все едно са ви изпили кръвчицата или замърсили… особено силно може да ви се случи след  посещение на някакво събитие, където има много хора, които все едно «полепват».

В такава ситуация можете да си помогнете с помощта на етеричните масла. При вдишване на аромата чувстваш, как намаля:

 • нивото на тревожност
 • спада нервното напрежение
 • негативните емоции отиват някъде в миналото, оставяйки място на чувството на радост, наслада и благодарност.

 За възстановяване на енергията ви:

 • етерично масло Тамян – защита и бумеранг
 • етерично масло Лемонграс – премахва умората, апатията, изтощението, повишава работоспособността, вдига настроението, масло-оптимист
 • етерично масло Босилек – премахва тревожността, нервността, умората, комплексите, прояснява съзнанието, възстановява самооценката и вярата в своите сили
 • етерично масло Евкалипт – възстановява след стрес, защитава от преумора, премахва сънливостта, помага да вземате решения
 • етерично масло Карамфил – защитава от негатив, стрес, премахва нервността, напрежението, съмненията, опасенията, завистта, злобата, сгрява и помога за лично развитие
 • етерично масло Чайно дърво – премахва натрапчивите идеи, вълнението, страховете, паниката, истериката, агресията, учи на самостоятелност и защитава от «паразити»
 • Всеки цитрусов аромат (етеричните масла: портокал, бергамот, грейпфрут, лимон) – антидепресанти, премахват негатива, оживява енергийното ви поле, повышава самооценката, прави ви по-добри, учи да се радвате и възвръща интереса ви към живота.

Етеричните масла е добре да се приемат:

Още
  807 преглеждания

Обичате ли йога? Грижите ли се за своето ефирно тяло?

Аура – ефирното ни тяло, биополе, енергия – това е нашето енергийно поле. Аурата се намира в движение и зависимост от емоциите, мислите, блокировките ни, съзнанието ни, здравето, образа на живот. Това е, което ние излъчваме във външния свят. 

Разстройствата, които възникват в ефирното ни тяло, се отразяват на физическата ни форма под формата на различни болести. 

Ефирното тяло е свързано с физическото посредством чакрите — от превод от санскрит «колело». Седем чакри, седем енергийни центъра, се явяват като врата за проникването на енергията в тялото ни. 

Етеричните масла doTERRA | доТЕРРА помагат да се укрепи ефирното тяло. За всяка чакра има свое етерично масло: 

Elevation—  сахасрара – повдигане на настроението. Разположена в горната част на главата. Енергията достига от горе за поддържане на всички останали центрове на тялото. Когато има енергия, то и настроението е добро, нервната система е наред. Стремеж към блаженство, превъзходство. 

Serenity— чакрата на третото око — спокойствие. Разположена по средата на челото между веждите. Това е осъзнаването, интуицията. 

Whisper — чакрата на гърлото - шепот. Разположена на нивото на гърлото. Това е общуването, изказването, самоизразяването. 

Breath— сърдечната чакра- дишане. Разположена на нивото на сърцето. Това е признание, състрадание. Сърцето бие – ние дишаме. 

DigestZen — слънчевия сплит – храносмилане. Разположена на нивото на слънчевия сплит. Това е самооценка, силата на волята. 

Citrus Bliss — сакралната чакра – тонизиране. Разположена долу под корема. Това е енергия и радост от живота, творчество и здрави отношения. 

Balance — коренната чакра. Разположена в основата на гръбначния стълб. Това е устойчивост, състояние на заземяване. 

Да бъдем здрави! 

  838 преглеждания

Как да си купуваме етеричните масла на Дотера на най-ниска цена?

Как да си купуваме етеричните масла на Дотера на най-ниска цена?

Всеки продукт в каталога на Дотера носи определен брой точки при поръчка. Тези точки се наричат PV и отговарят приблизително на цената в евро на конкретния продукт. Например, маслото от Лавандула е 19.25 евро без ДДС и е 21.50 PV (точки).

Периоди и условия:
• Минималната LRP поръчка на месец трябва да е за над 50 точки, за да се трупат безплатни такива.

• Поръчки за 1 PV ще поддържат лоялната програма активна и натрупаните вече точки, но няма да трупат нови такива.

• Няма ограничения в максималния брой поръчки или точки, които могат да се натрупат с поръчка.

Още
  2098 преглеждания

Как да съхраняваме етеричните масла?

Как да съхраняваме етеричните масла?

* Подходяща температура - съхранявайте маслата на умерена стайна температура. Маслата не трябва да са изложени на тепература под 5 или над 27 градуса по Целзий.
* Подходяща светлина - маслата трябва да се съхраняват в тъмни шишета, по възможност в кутия или шкаф. Да се избягва директна слънчева светлина.
* Изолираност - маслата трябва да са добре затворени, за да не оксидират или изветреят.
* Цитрусовите масла са с по-кратък срок на годност.
* Ако решите да държите маслата в хладилника, то нека е на вратата долу.

  506 преглеждания

Искате ли да знаете,колко капки съдържат?

Искате ли да знаете,колко капки съдържат?
5ml-чисто етерично масло
15ml-чисто етерично масло 
10ml-бленд от етерично+фракционно масло

 
  583 преглеждания

От къде идват етеричните масла на doTERRА и какво означава „Сертифициран чист терапевтичен клас етерични масла”?

От къде идват етеричните масла на doTERRА и какво означава „Сертифициран чист терапевтичен клас етерични масла”?

doTERRA си поставя за цел да предоставя на света единствено и само чисти, безопасни и високо потентни етерични масла, като разработва строг стандарт за качество CPTG (Сертифициран чист терапевтичен клас).
Протоколът за проверка на качество изисква използването на независими лаборатории за стандартизация и тестване. Всяка партида е подложена на взискателен качествен контрол, като преминава през тестване след дестилирането, след получаването в производствената база и при пакетирането. Това гарантира, че етеричните масла са без замърсители, пестициди и други синтетични примеси и не са настъпили промени в качеството им по време на транспортирането и пакетирането.
Етеричните масла на doTERRA се извличат чрез студено пресоване или на ниска пара, защото така се запазват възможно най-добре природните свойства на маслото. Събирането на реколтата става, когато растението е в своя разцвет. Това понякога означава точен ден и час. Суровината се набавя от повече от 40 различни страни по света, включително й такива от третия свят. 
Етеричните масла на doTERRA от маточина, роза, хвойна, здравец, лайка, бял равнец, меча стъпка и лавандула се доставят от България!

  498 преглеждания

Промоции ДоТерра - септември

Здравей Септември!
Промоциите на ДоТера са както винаги вълнуващи????????-
-При поръчка за над 200 PV получавате не 1, не 2, а цели 3 ЕМ ПОДАРЪК!Това са Лавандула, Див Портокал и Риган
(Ограничение до 4 на акаунт)
-С 10% намаление може да си поръчате комплекта HD Clear
-Продукта на месеца, който ще получи всеки, направил ЛРП поръчка до 15.09 за 125+PV, е ROSEMARY 
А нещо неочаквано за всички е, че промоцията за -20% за регистрация с един от сетовете е удължена до 16.09????

  734 преглеждания

Коледни предложения от dōTERRA

И Коледните предложения от dōTERRA продължават за валят????


-Отново пуснаха бързо изчепалия се Beautiful rollon този път+ арома гривна + ръчно шита торбичка. Beautiful е лимитиран бленд (съдържа османтус и тамян), който се ползва за парфюм. Ароматът е флорален, нежен, чувствен. Гривната е изработена от жени в Уганда от вулканични камъни, естествени сиви мъниста, познати като “късметлийски семенца” и глина. Гривната е опакована в торбичка, изработена от кората на дърво Мутуба.


Цена: 29.50 евро с акаунт/ 39.33 евро без акаунт
-Дифузер от лава камъни, стационарен, 2бр. - накапва се масло върху порестата повърхност на лава камъка. Подходящ е за бюро, офис, нощно шкафче, хотелска стая и за подарък.
Цена: 11 евро с акаунт/ 14.67 евро без акаунт


-Несесер за масла с цип за лесно пренасяне и съхранение за 16 масла от 15 мл и 6 масла от 5 мл. Практична и удобна. 
Цена: 16 евро с акаунт/21.33 без акаунт

*Цените са без ДДС и доставка.

Подробно описание на всички коледни предложения може да намерите в линка:
https://www.doterra.com/…/promotio…/seasonal-gifts-bulgarian

Ако имате въпроси или искате да поръчате-пишете ми на лични????

Успешна седмица ви желая ????

 

 

Още
  763 преглеждания

Предменструални болки!

ПМС - Предменструални болки! Повечето жени знаем за какво става дума, за съжаление! И тази повтаряемост всеки месец, дори още повече усложнява положението. Очакването на всички симптоми, планирането на командировки и почивки спрямо ПМС, превръщат живота ни в кошмар.

- необяснимо напрежение и тревога, чиято причина не може да се формулира; тревожност;безсъние;
- напрегнатост и болка в гърдите;
- подуване на корема, задържане на течности;
- главоболие и умора;
- депресия
- промяна във вкусовите усещания и тяга към сладкото.

За всяко от тези състояние има различни рецепти за дифузер, мазане и вътрешен прием на етерични масла. Също така, маслата помагат и за балансиране на женските полови хормони, което също намалява симптомите на ПМС.

За мазане:

Вариант 1: 20 капки Салвия, 15 капки Лавандула, 2 капка Здравец 

Вариант 2: 20 капки Салвия, 15 капки Лавандула, 5 капки Тамян 

Вариант 3: 5 капки Лайка, 5 капки Салвия, 10 капки Майорана, 5 капки Лавандула

Вариант 4: 10 капки Лавандула, 5 капки Мента, 5 капки Кипарис, 5 капки Майорана, 5 капки Имортеле

Вариант за топъл компрес: 4 капки Лавандула, 4 капки Кардамон, 4 капки Здравец

Етерични масла се смесват в 10мл базово масло (сладък бадем, жожоба, кокосово масло). Маже се ниско долу в коремната област и таза.

Пробвайте различни варианти, докато намерите бленда, който помага за вашите симптоми.

За дифузер:

Вариант 1: 2 капки Славия, 1 капка Здравец, 1 капка Иланг-Иланг

Вариант 2: 2 капки Баланс, 1к Тамян

Вариант 3: 2 капки Салвия, 1 капка Мента, 1 капка Иланг-Иланг

  517 преглеждания

Как да балансираме хормоните?!

Как да балансираме хормоните?!
Поставете 2 капки тамян под езика(сутрин и вечер)
Geranium(Здравец) локално върху надбъбречните жлези (бъбреци) всяка сутрин.
3 капки кипарис,3 капки тамян,3 капки лайка,разредени с малко базово масло-мажат се стъпалата,сутрин и вечер
Ключът е в стабилността!Трябва да сте стриктни в приложението на маслата.

За повишаване нивата на Прогестерона:
3 капки мащерка и 3 капки майорана,разредени с базово масло.Вечер.

Етерични масла за безплодие(Бленд).Разредени с базово масло.

Ако се опитвате да забременеете или просто искате да сте сигурни, че тялото ви е балансирано , тогава тази смес от етерични масла може да ви помогне да регулирате нивата на хормоните и да увеличите шансовете си за една здравословна бременност.

*12 капки Clary Sage- (Подобрява функционирането на ендокринната система и балансира нивата на хормоните).

Още
  703 преглеждания
Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

 • София 1000, България
 • 0875 318 174
 • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни