Трансформационна игра тренинг за себепознание «Кода на Крион»

150,00 лв.

1 продукт в наличност
+
Купи

 В началото беше СЛОВОТО!

И словото имаше КОД!

 

Ние сме свикнали да следим за постъпките си, но се оказва, че в много по-голяма степен  е необходимо да следим за мислите си и думите. Кармата я творим именно с мислите! За да не изгубим себе си, необходимо е да умеем да контролираме мислите.

Умението да избираме мислите си е равнозначно да умението да избираме своята съдба!

Душата не мисли без образи – Аристотел.

 

Игра «Кода на  Крион»

Играта «Кода на Крион» — една съвременна трансформационна игра за самопознание. Това е метафорическа игра, в процеса на която произтича  разговор с нашето висше «АЗ» чрез разнообразни метафори, които имат точни проверени нумерологични числови кодове на Крион.

Играта ще Ви помогне да установите връзка със своето Висше АЗ, със собственото Ви подсъзнание. Това е трансцедентална игра, водеща към съзнанието на дете. Възстановява невронните връзки на мозъка, което води до подмладяване на организма. Тук върви съкровен разговор с Висшето на всякаква тема, използвайки езика на образите, аналогиите, вибрациите и съответствията.

В играта « Кода на Крион » може да играете индивидуално, така и в неголяма група. Необходимо е преди играта да си представите какво искате да получите от тази игра, какво ви е необходимо и да поставите цел на играта.

Какви цели можете да поставите в тази игра?

  • Игра с конкретна цел
  • Игра без поставяне на цел
  • Игра на ситуация от живота

 

Играта ще покаже какви ваши  особености са препятствия пред реализация на целта, а какви ще ускорят достигането и.

 На всеки в живота ви и имало ситуация, когато сте навсякъде се е включвала зелена светлина, всички пътища са били отворени, живота е прекрасен и удивителен! Обратното също сигурно ви се е случвало – вас ви окъпва с кал, минаваща наблизо кола, заплатата ви я задържат или сте счупили тока на обувката си.

Това, което е отвътре, това е и отвън. Вътрешното несъответствие  веднага се проявява в обкръжаващото ни пространство. Умът не знае, какво иска сърцето, какво иска душата. Понякога е толкова сложно да отличиш собствените истински желания от чуждите. Кода на Крион -  това е възможност. Възможност да поговориш, макар и не съвсем в традиционен смисъл. Това е разговор с подсъзнателното,  с Вашата интуитивна част, с Вашето подсъзнание, или, ако искате с  "Висшето АЗ".
Живота— това е голямо игрово поле, където щедро има подсказки, знаци и предупреждения — само дето малко от хората умеят да ги четат и обръщат внимание. Диалога се води всекидневно — имащия уши чува.

Тук няма логика. Да чуеш себе си, своята интуиция, своето АЗ — то постоянно се опитва да говори с Вас.
Играта "Кода на Крион" — където се случват  многочислени озарения и прозрения, които е  трудно да изразите с думи или логически заключения.

Умението да четете знаците, да виждате взаимовръзките, да разбирате причините на случващите си събития в живота ви — това е навик, който Вие можете да пренесете от "Кода на Крион" в живота ви.

64 квадрати на шахматна дъска,
64 хексаграми на Книгата на Промяната И-Цзин,
64 руни и 64 кодони на ДНК в календара на Маите.

В 64 клетки за заключени кодовете на  нашата реалност, описващи всички основни жизнени ситуации.
Източници на играта:
Книгата «Крион «Числови кодове. Йерархия» 
Игра «лила – чакра»
Книгата на промените «И-цзин»

Това, с което Вие се сблъсквате във външния свят, - е отражение на вашата вътрешна реалност: Вие сте единствено това, което мислите за себе си; затова променяйки мисленето си, Вие неизбежно променяте и своя живот».

«КОДА на КРИОН» -  ВЪЗРАЖДАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО НА ДЕТЕ.

 

  • Отстъпка за приятели (ако дойдете на играта с приятели за всеки един от вас, минимум 4 човека.

Можете да поръчате и провеждане на играта в удобно за вас време и място, различно от посоченото тук в индивидуален (само за себе си) или затворен формат (само за приятели). Има възможност за провеждане на игра онлайн.

Imperatrice.EU

Онлайн магазин за магически услуги и предмети

  • София 1000, България
  • 0875 318 174
  • imperatrice.eu@gmail.com

Вход в сайта

Харесай ни